Jump to content

Rio-invidia

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rio-invidia

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia rio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naja geen kofferbak meer. Ik krijg toch best veel in de kofferbak gestuwd. voorin zit een composet in. Match m16c ( als ik het goed heb ) achterin de deuren zit hertz speaker. Kofferbak 2 extra accus. 1 soundmagus x1800amp. En 2 digital designs d2510d4 subs leveren 1600rms. 6400watt maxx. Hand gemaakte woofers. omdat ze toch nogal wat stroom nodig hebben, hebben we een “big tree” voor gemaakt voor extra stroom. netjes alles bekleed met donker taupe suede. en om niet te vergete. Compleet de rio geisolereerd. Deuren kofferbak. Kofferklep. Vloer. Laadruimte.
 2. De pookknop moet eraf kunnen. Gewoon de tijd voor nemen en eraf halen. De mistlampen kun je makkelijk zelf. Als je niet handig bent. Gewoon de tijd voor nemen. en de automatische verlichting gaat na 30seconden uit. succes zou ik zeggen!
 3. Lourens. Gisteren een polo afleverd met de fusso coat. Ik ben daar toch echt dik tevreden over en bij mij zag die er nog perfecf uit na 2 maanden!
 4. Kunstof afplakken dat scheelt je weer hoop gedoe! En had je de fusso wel goed aangebracht. Ik krijg aankomend weekend weer een witte polo uit 2015. Wassen/polijsten/ontvetten met IPA en fusso coating. En velgen gyeonq2m rim. Zelf op de rio de fusso gehad. Ik was dik tevreden!
 5. Collinite 845 heb ik ook echt super wax. Ooit al keer fusso geprobeerd voor op lichte lakke. Stond ook echt super dik op de rio!!! En qua tijd betreft. Ik was 10 uur bezig met wassen kleien polijsten ontvetten glascoating. Nou 1 dag hard werken. En 1 jaar genot
 6. Lourens, mooie rio had je! Hoe komt het dat hij de deur uitging?
 7. Mwa bijhouden is niet erg. Afgelope zomer de lak behandeld met een glascoating. Hij reinigt zichzelf. ( tuurlijk moet je nog wel af en toe wassen) maar hij blijft langer schoon. Diepere glas en reflectie en dat is vooral wat je op een witte auto moet hebben! Omdat wit natuurlijk veel minder spiegel effect heeft dan een zwarte auto. Verder houdt ik hem bij met 1 keer in de 2 weken te wassen. Inschuimen met monello artico snowfoam. Velgen monello nonferro. Afspuiten lak en velgen. Dan velgen met wolf chemicals wheels clean and coat en met kwastje eroverheen. Afspuiten. De auto was ik met gyeon bathe+. Dus eerst wassen daarna puur op je handschoen(gyeon washmitt). Daarna afspuiten en af en toe doe ik er nog monello aquafobia overheen. En erna drogen met gyeon silk dryer. Over maandje de wintervelgen erop die ben ik nu aan het opknappen was corosie onder de blanke lak gekomen. En kunnen mijn eige velge weer nieuwe glascoating op. Oftewel. Uit de hand gelope hobby
 8. Mede kia rijders, mijn naam is Niek uit helmond. ik rijd een kia rio 1.2 uit 2011. ik heb er een invidia gt300 uitlaat opgelegd. Middendemper verwijderd. ( bij glas los pruttel die zijn best) Cold air intake. Koplampspoiler gemonteerd en zelf gespote. Xenon. 17 inch unieke velgen erop gelegt. Orginele velgen zelf opgeknapt en nu als winterset. Eton sub achterin. Us lights. Smoked achterlichten Om bij te verdienen doe ik detailen. Dus zoals de kenners al weten zal dus mijn kia er tip top uitzien. En dat ziet die. Heb er zelf een gyeon q2m cancoat (glascoating) erop aangebracht. Gyeon q2m rim. ( velgen staat ook een glascoating op). Na lange tijd erover na te denken toch een account aangemaakt. hiervoor reed ik een seat leon1.8t uit 2004. Toen zat ik bij seat club NL.
×
×
 • Create New...