Jump to content
 • Sign Up

Hilox Lighting Support

Forumsponsor
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Hilox Lighting Support

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  VW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi Bemmelaar, Je hebt hiervoor een HB3 kit nodig, hier kun je een review lezen van een klant met een Niro https://hilox.eu/hb3-led-dimlicht-xtr-black-5700k-hilox-evolution#yotpo_custom_review Je hebt geen can-bus modules nodig dus dan volstaat deze iets goedkopere performance led kit https://hilox.eu/hb3-led-dimlicht-xtr-black-5700k-hilox-performance-1 Als ik je verder nog ergens mee kan helpen horen we het graag.
 2. Eindelijk zijn ze er, na maanden ontwikkeling en testen zijn de Evolution I en II leds voor richtingaanwijzers klaar voor gebruik. - Geen hyperflash - Geen storing in je dashboard - 3 x feller dan halogeen - Nooit meer een lamp vervangen met een levensduur van 30.000u - Plug-and-play, je hoeft geen draadweerstanden te solderen. Wat is hyperflash? Hyperflash is een term die we vaak tegenkomen bij led's voor richtingaanwijzer. Als je zomaar een willekeurige led gaat installeren zal deze omdat de weerstand stukken lager is de knipperfrequentie verdubbelen of soms verdriedubbelen, dit is niet alleen irritant maar hierdoor lijkt het ook of er een lampje stuk is. Dit is wel op te lossen door het solderen van extra weerstanden, maar het nadeel van deze weerstanden is dat ze zo heet kunnen worden dat de behuizing smelt als je ze niet goed plaatst. Door een speciale technologie is er eer vertraging geprogrammeerd die hyperflash voorkomt. Bekijk alle leds via deze link https://hilox.eu/automotive/led/knipperlicht Heb je vragen? Stel ze gerust.
 3. Hi Marvin, sorry voor de ontzetten late reactie, je bericht is helemaal aan onze aandacht ontsnapt. Normaal gesproken kleurt de XTR led prima met alle andere led met witte kleur, het is erg lastig om de kleur exact matchend te krijgen omdat iedere fabrikant weer een ander merk led chips gebruikt. Maar we zijn van mening dat alles de xtr altijd beter matcht qua kleur dan een lelijke halogeenlamp De inbouwruimte zou geen probleem moeten zijn, voor zover ik kan zien zijn er al meerdere klanten met een XTR black en een C'eed. Als je nog meer vragen hebt hoor we ze graag.
 4. Goed punt. We doen zelf geen montage. Dit omdat de montage vaak zo eenvoudig is dat men dit gewoon zelf doet. Als je een lampje kunt vervangen dan kun je in de regel ook een led lamp plaatsen. Vaak kun je in je onderhoudsboekje al terugvinden hoe je een lampje kunt vervangen. Altijd handig om dit een keer door te nemen mocht je ooit zonder verlichting komen te staan en je moet onderweg het lampje wisselen. Mocht je toch de montage willen laten uitvoeren door een monteur dan kan dit bij je eigen garagist of door een van onze montagepartners. Mocht men hier interesse in hebben kunnen ze contact met ons opnemen dan kunnen we een partner in de buurt aanbevelen.
 5. Wat een aardig ontvangst, dankjewel! Mocht je ooit vragen hebben over een van onze producten weet je ons te vinden. Fijne dag nog
 6. Beste Kiaclub leden. Vanaf vandaag zijn wij (Hilox Lighting) adverteerder van het Kia forum, voor degene die ons nog niet kennen. Wij zijn groothandel / webshop in high-end aftermarket verlichtingsproducten voor auto's motoren en trucks. Wil je meer weten over Hilox kunnen ons verhaal lezen op de Hilox website https://hilox.eu/over-ons Heb jij vragen hebben over het upgraden naar led of xenon? Dan kun je reageren met je vraag op dit topic, een van onze verlichting-experts zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Heb je andere verlichting gerelateerde vragen kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een passend advies. Tip: Op onze website hebben we de meest gesteld vragen al beantwoord in onze kennisbank https://hilox.eu/kennisbank Ben je geïnteresseerd in een van onze producten en wil je een leuke Kiakorting ontvangen? Stuur ons dan even een PM...
×
×
 • Create New...