Jump to content
 • Sign Up

mair

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mair last won the day on June 18 2018

mair had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutraal

About mair

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/26/1974

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leeuwarden
 • Auto
  Kia Rio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Moneywim, Geen enkel probleem, ik ben allang blij dat jij de moeite hebt genomen om voor mij ernaar te kijken. Ik heb er verder niets meer mee gedaan en mij er maar in berust, het is niet anders. Ik heb zoveel spijt dat ik die update uitgevoerd heb maar ja je kunt nu eenmaal niet alles van te voren weten. Het is ook niet anders, gelukkig rijden wij niet zoveel meer. Nogmaals bedankt voor je hulp.
 2. Hallo Moneywim, Ben je toevallig nog in de gelegenheid geweest om voor mij te kijken of jij misschien de juiste mcu software versie voor mij kunt vinden? Ik wil je natuurlijk niet opjagen maar ik vroeg het mij af
 3. Hallo Moneywim, Ik denk dat ik het gevonden heb, ik zal een foto bijvoegen. Misschien kun jij hier iets mee, alvast bedankt in ieder geval.
 4. Hallo Moneywim, De status is dat ik de unit mag opsturen, blijkbaar kan de leverancier geen update leveren. Ik heb alleen nog het probleem met de unit uit de auto te krijgen. Ik heb meerdere tools gekocht om normaal gesproken een unit uit de auto te kunnen halen maar op de één of andere manier zijn ze allemaal te dik of ik doe iets niet goed natuurlijk. Het opsturen kan altijd nog, het mooiste zou natuurlijk zijn dat wij het met een update zouden kunnen oplossen. Op dit moment zit ik in de lappenmand op het gezondheidsvlak dus ik kan nu even niet verder. Zodra ik weer kan zal ik proberen de gegevens te achterhalen misschien dat jij daar iets mee kunt. Ik wil jou wel heel erg bedanken voor de nu al gedane moeite.
 5. Hallo Moneywim en anderen, Ik heb een reactie met een software update van de leverancier ontvangen, deze update had ik al eens uitgevoerd maar toch nog maar eens geprobeerd. Helaas heeft dit niet geholpen, nu heb ik uitdrukkelijk gevraagd om een MCU update, ik ben benieuwd of ze die kunnen leveren. Het is dus weer even afwachten maar dan zijn jullie toch op de hoogte.
 6. Hallo Moneywim, Ik heb de leverancier een email gestuurd maar nog geen reactie, dit duurt over het algemeen altijd even. Geen idee hoe je een complete factory reset kunt uitvoeren, ik heb wel een soort van reset uitgevoerd op het apparaat zelf, toen was ik mijn zenders etc.. wel kwijt. Zou het misschien helpen om de aangeleverde software nogmaals erop te zetten, dat de MCU het misschien dit keer wel goed oppakt.
 7. Moneywim, ik zit er inderdaad niet op te wachten om de radio terug te sturen maar als het misgaat heb ik helemaal niets meer en daar was het ook allemaal net te duur voor. Jouw aanname was in principe goed. Ik zal binnenkort weer contact zoeken met de leverancier met de vraag of deze mij een mcu update kunnen toesturen zodat ik die kan uitvoeren. Nogmaals heel erg bedankt voor het meedenken en mocht je nog wat te binnen schiet schroom dan niet om dit te melden
 8. Xtra40, bedankt voor de reactie. Moneywim, de geleverde bestanden waren twee bestanden een .bin en een .upd bestand. Deze bestanden moest ik op een usb stick zetten en in de radio plaatsen, na het op het contact zetten van de auto begon het installatie proces. Ik heb de door jou geplaatste site geprobeerd te doorspitten Moneywim maar ik word er niet wijzer van ik heb geen idee waar mijn probleem onder valt. Wat ik mij ook afvraag, mocht het toch niet lukken ben ik dan mijn fabrieksgarantie kwijt? kunnen ze achterhalen wat ik heb gedaan? Ik stuur het apparaat liever niet terug maar mocht het helemaal fout gaan dan heb ik helemaal niets.
 9. Hallo Moneywim, Allereerst bedankt voor je reactie en het meedenken. Een ellende is het zeker De radio zit in een Rio 3 inderdaad, voor zover ik weet heb ik een android update gedaan en geen mcu update. Ik heb geen update voor de tijd gemaakt, ik zou heel graag willen proberen om een mcu update te doen maar ik heb geen idee hoe ik zoiets doe. Het mooiste zou zijn als ik naar de begin situatie zou kunnen terugkeren dan zou ik helemaal happy zijn. Ik zal de site eens bekijken, hopelijk is het voor een redelijke leek ook duidelijk beschreven.
 10. Wij hebben een probleem met onze nieuwe Witson W2-K7583 radio. Na een software update, aanbevolen door de verkoper, hebben wij geen geluid meer als wij de navigatie, muziek via de USB of DAB gebruiken. Het geluid van de gewone radio doet het gelukkig nog wel. Na overleg met de verkoper de vorige software weer geïnstalleerd maar dit mocht helaas ook niet helpen. Nu mag ik de radio terugsturen naar China maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde en brengt de nodige kosten met zich mee, ik zou dan ook graag het probleem eerst proberen zelf op te lossen. Buiten het feit dat er nogal wat kosten aan verbonden zijn lukt het mij tot nu toe niet om de radio los te krijgen uit het dashboard. Ik heb geprobeerd hele dunne haakjes te fabriceren maar ook deze kreeg ik er niet tussen. Nu heb ik gelezen op dit forum dat dit probleem vaker voorgekomen is en dat het mogelijk aan de MCU zou kunnen liggen. Onderwerp geen geluid Witson Zou iemand ons kunnen helpen om dit probleem op te lossen? Ik heb de radio laten inbouwen door Xtra40 maar dit is niet echt dichtbij aangezien ik in Friesland woon, het zou dan ook fijn zijn als er iemand online kan helpen of in de buurt van Leeuwarden woont om fysiek te helpen. Alvast bedankt voor de antwoorden.
 11. Ik vind dat het een heel mooi geheel geworden is
 12. mair

  IGO navigatie

  Bedankt voor je bericht. Hoe krijg ik deze TomTom go op het apparaat? Kan ik de twee programma's ook naast elkaar draaien zodat ik altijd terug kan naar IGO? Dit kost 19 euro per jaar? Alvast bedankt voor de antwoorden
 13. Hallo, Wij hebben de volgende radio laten plaatsen http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=102831327 Deze bevalt tot nu toe erg goed, na alles een beetje ingesteld te hebben vraag ik mij af of er nog leuke/handige app's zijn die ik zou kunnen installeren. Misschien hebben jullie nog handige tips voor mij. Alvast bedankt voor de reacties. Groetjes, Manfred
 14. Hallo, Wij hebben een nieuwe radio met navigatie laten installeren en nu heb ik hier een vraag over. Het betreft de volgende radio http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=102831327 Hierbij hebben wij de navigatie en kaarten van IGO gekocht, deze werkt naar behoren maar is toch iets anders dan wij gewend zijn van onze oude Tomtom. Is het ook mogelijk om een ander navigatie programma op deze radio te installeren en hoe doe ik dit? Ik ben bekend met de nieuwsgroepen etc.. Wat is een goed navigatie programma etc... Alvast bedankt voor de reacties. Groetjes, Manfred
 15. Voorop gesteld heb ik niet zoveel verstand van dit soort zaken, ik heb er wel naar gekeken maar voor mij waren twee zaken belangrijk. De prijs en de ervaringen met dit bedrijf, ik had een goed gevoel over dit bedrijf en de prijs was goed. De radio's met hogere android versies werden aangeboden door voor mij wazige bedrijfjes. Maar volgens mij kan ik alles met deze radio, wat zou ik met de nieuwere android versie kunnen wat ik nu niet kan?
×
×
 • Create New...