Jump to content

Dwarfie13

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dwarfie13

 1. Omdat je er het geld niet voor hebt sukkel !
 2. Significant verschil zeg , beide plastic wieldoppen toch? Daar gaat het om niet om de uitvoering van het plastic !! Ben je nou zo dom of doe je maar alsof , of wil je graag aandacht ?
 3. Je doet niet anders dan KIA verdedigen vast en zeker connecties met KIA maar dat terzijde. Bij de specs van de Comfortline staat duidelijk dat de auto word geleverd met lichtmetalen velgen met plastic "sier"doppen (duidelijk dus) , echter bij de Dynamicline staat er opeens lichtmetalen design velgen . Als ze bij KIA zo duidelijk zijn als jij beweert waarom noemen ze de velgen op de Dynamicline dan opeens lichtmetalen design velgen terwijl het om soortgelijke velgen gaat als op de Comfortline namelijk lichtmetalen velgen met plastic "sier"doppen ? Zoals aangegeven in hun eigen mail zou er een wezenlijk verschil moeten zijn en dat verschil heb ik niet kunnen ontdekken of het zou de uitvoering van de plastic "sier"doppen moeten zijn. Een duidelijker geval van doelbewuste misleiding kan volgens mij niet. Je hebt het over slechte dealers maar de dealers zijn niet verantwoordelijk voor het prijs / specificatie boekje nog voor de website van KIA. Ben benieuwd wat voor argumenten je nu weer kan verzinnen ter verdediging van KIA.
 4. Nee JWS , auto moet nog geleverd worden is van 2020
 5. Beste DB5, Eerst georiënteerd op internet , toen natuurlijk gaan kijken bij de dealer , op de website van Kia staat bij de specs: lichtmetalen design velgen dus in de showroom niet speciaal naar de velgen gekeken of er op geklopt. Ze lijken immers wel op lichtmetalen velgen. Proefrit gemaakt in de enige beschikbare Niro een executive line , daarna in gesprek met verkoper ook niets te horen gekregen over plastic wieldoppen en boekjes meegekregen. Thuis boekje en website geraadpleegd en daarin word uitdrukkelijk melding gemaakt van "lichtmetalen design velgen" dan ga je er niet vanuit dat het om lelijke lichtmetalen velgen met plastic wieldoppen gaat. Verwacht ook niet dat zowel website als boekje zo misleidend zijn dat ik zoals jij blijkbaar wel hebt gedaan als een Sherlock Holmes op internet naar de werkelijke gegevens moet gaan speuren. Daarbij verwacht je ook niet dat in 2019/2020 een auto van ruim € 30.000,00 word geleverd met plastic wieldoppen! Bij mail contact met Kia was zelfs daar verwarring over de uitvoering, hierbij een quote van de mail : In de prijs- en specificatielijst die ik vanochtend gebruikt heb bij het beantwoorden van uw vraag, blijkt een fout te staan. Er is inderdaad een wezenlijk verschil tussen de 16 inch lichtmetalen velgen met aerodynamische sierdeksels en de 16 inch design lichtmetalen velgen.
 6. Nieuwe Kia Niro Dynamicline gekocht in december 2019 . Volgens Website en prijslijst / accessoires boekje van dealer word deze auto geleverd met "lichtmetalen design velgen" Niets is minder waar de Niro van ruim € 30.000,00 word geleverd met goedkope plastic wieldoppen. Wat algemeen onder lichtmetalen design velgen word verstaan is via elke zoekmachine op internet te vinden , hierbij een voorbeeld : https://www.bing.com/images/search?q=lichtmetalen+design+velgen&qpvt=lichtmetalen+design+velgen&FORM=IGRE Kia misleid klanten en reageert verder niet meer , ik ga daarom stappen ondernemen tegen KIA , als er meer klanten zijn die zich door KIA benadeelt voelen roep ik ze hierbij op om mij te mailen.
×
×
 • Create New...