Jump to content

Zuan Hawlery

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Zuan Hawlery

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Rio 3
 1. Ingebouwd ziet het er niet slecht uit idd Ik neem aan dat jij dan ook de 2 GB versie hebt? Zo ja, heb je ooit last van gehad, in de zin van dat 4 GB wel handig zou zijn?
 2. Op AliExpress is het retourprocess onhandig, mocht er iets mis gaan (niet te vergeten de mogelijke invoerkosten die erbij kunnen komen). Op Witson hebben ze alleen de glossy versie die overigens ook maar 2GB ram heeft tegenover 4GB ram die de andere versie had. Maar goed, ik denk dat ik wel mijn opties weet nu.. Bedankt voor je (snelle) hulp!
 3. Ja, ik zit al in het proces van retouren. Helaas is wat ik precies zoek nergens in Nederland verkrijgbaar. In dat geval moet ik uitwijken naar AliExpress... Overigens, als ik nu op onderdelenlijn.nl kijk, hebben de meeste 2015+ Rio's deze type dashboard: Wat weer iets anders is (de opbergbak is weg en airbag indicator is naar boven). Ik vind het maar verwarrend al die verschillende versies
 4. Ja, ik dacht al dat dit voor de 2015+ Rio moest zijn. Wel vreemd dat verkopers dan alsnog 2012-2014 vermelden...
 5. Ik heb een 2014 Kia Rio 3 en zou graag een android head unit willen inbouwen. Echter lijken er 2 verschillende radio fronts te zijn (versie 1 links, versie 2 rechts): Nu had ik versie 1 besteld en bleek dat ik versie 2 moest hebben. Helaas is versie 2 niet goed verkrijgbaar in Nederland (alleen modellen met minder goede specs), en bovendien zijn ze allemaal glossy, wat voor mij erg goedkoop oogt. Mijn vraag is als volgt: wat is het verschil tussen de 2 versies en welke Rio's hebben versie 1? Volgens verkopers zijn allebei de versies compitabel met een Kia Rio uit 2014, maar versie 1 bleek alsnog niet compitabel met de mijne. Het liefst zou ik versie 1 willen inbouwen, aangezien deze mooiere plastic heeft en goed verkrijgbaar is in Nederland, dus als iemand een oplossing heeft om die in te kunnen bouwen... misschien dat ik de waarschuwingsknop ervoor ergens vandaan zou kunnen halen als ik weet welke soort Rio het heeft. Hier is overigens ook een foto van mijn dashboard:
×
×
 • Create New...