Jump to content

ChrisKiaCeed

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ChrisKiaCeed last won the day on April 15 2019

ChrisKiaCeed had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About ChrisKiaCeed

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Cee'd - 1.4 CVVT X-tra - 5-deurs / Hatchback

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Ik heb sinds kort een Kia Ceed (2007, Sedan). Erg tevreden behalve dat 1 ding me niet lekker zit. Ik moet me echt concentreren om soepeltjes weg te rijden. Het aangrijppunt lijkt iets te zijn wat ik maar niet kan aanleren. Je gaat bijna denken dat je zelf niet goed kan rijden, want dit is mijn eerste auto. Maar toch weet ik dat ik prima rijd in andere auto's zonder dit probleem (en het bijbehorende regelmatige afslaan van de motor als je "verkeerd" wegrijdt). Gelukkig weet ik dat ik niet de enige ben. Althans, bij de Kia Rio lees ik dat veel meer mensen precies dit probleem ervaren: https://www.kiaclub.nl/topic/14185-gevoel-in-koppeling/?page=2 Dat gekke gevoel in de koppeling/gas combinatie, is dat bij de Ceed ook een bekend probleem? Is het te verhelpen of hoort het gewoon bij het karakter van de auto?
 2. Auto: KIA Cee'd 1 (2006->2012) Eigenaar: ChrisKiaCeed Toegevoegd op: 2019-05-16 Bekijk deze auto: KIA Cee'd 1 (2006->2012)
 3. Hallo, ik ben Chris en ben sinds kort in het bezit van een Kia Ceed 1.4 X-tra uit 2007. Nog weinig ervaring met rijden, na behalen rijbewijs een maand of 5 geleden. Na een kleine auto zonder stuurbekrachtiging was de Kia even wennen. Het rijdt erg lekker en je hebt het gevoel dat je in een veel grotere auto zit. Hij is best stil en alles werkt naar behoren.
×
×
 • Create New...