Ga naar inhoud

Damper

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Damper

  1. Damper

    Koelvloeistof

    Ben vandaag langs de dealer geweest en zij zeiden er een roze kleur in te doen. Er zit groen in en roze kan je daar aan toevoegen zeiden ze maar niet bij blauw. Ik vroeg of ze geen originele kia koelvloeistof hadden maar gaven aan dat ze dit altijd gebruiken. Heb ook meteen dat flesje gezien, gaat om een Coolant premium long life G12+ van het merk MPM. Heb het niet gekocht want ik ga denk ik dan gewoon voor de koelvloeistof van Kroon Oil.
  2. Damper

    Koelvloeistof

    Wil mijn sportage binnenkort een beurt geven en alle filters en vloeistoffen vervangen/verversen. Vroeg mij af of iemand weet welk koelvloeistof KIA gebruikt ? En is het gewoon te doen als ik de huidige koelvloeistof verwijder en het systeem vul met een ander kleurige ? Ik kom bijvoorbeeld uit op een lila gekleurde vloeistof van Kroon Oil, de COOLANT SP 12 (op keneteken gezocht). Betreft een Kia sportage 2012 1.6gdi Ik hoor het graag.
  3. Bedankt heren, hier heb ik wat aan. Had even getwijfeld maar we gaan er gewoon voor, hij ziet er ook mooi uit. Nogmaals bedankt.
  4. Top, Bedankt. Als er meer mensen zijn met ervaringen dan lees ik dat ook graag. Groet.
  5. Hallo Frank Bedankt voor je bericht. Dit geeft me meer vertrouwen. Kan je misschien ook aangeven op hoeveel toeren je zit in zijn 6e versnelling bij 120km/u, 130 en 140km/u ? ( Hoger zullen we denk ik ook niet gaan, een beetje verantwoord rijden lijkt ons verstandiger ). En als laatst, hoeveel liters de km rijd hij bij jullie ? Niet de zuinigste auto heb ik begrepen maar dat is ook wel begrijpelijk voor dit soort formaat auto. Alvast enorm bedankt.
  6. Hallo Wij zijn van plan om een ander auto te kopen, betreft een Sportage 1.6 GDI uit 2012 met 135PK. Voornamelijk wordt er in de binnenstad gereden, met vaak 80km weg en af en toe een snelweg. Prima voor een 1.6 motor dus. Maar wij willen met deze auto ook komend zomer naar Turkije op vakantie, dus nogal een rit. Wij hebben 2 kinderen van 6 en 14 jaartjes. Gezien er nog wat bagage in moet vroegen wij ons af of deze auto ons probleemloos kon rijden naar Turkije ? Er is ook een mogelijkheid om een 2.0 motor te nemen maar gezien de auto het gehele jaar veel korte ritjes gaat maken leek ons dat niet echt een goede keus. Wat denken jullie hier over ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...