Jump to content

famke

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About famke

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  kia rio 2015

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Weet iemand of er ook spraakherkenning in de auto zit? Groetjes Antje
 2. bedankt ik heb de nieuwe banden er nu onder en die staan op 2.5 en ik moet zeggen dat rijdt veel beter, stuurt ook veel lichter.
 3. Wat is de juiste bandenspanning maat ik volg netjes de maat op in de deur daar daar 2.2 Nu ben ik bij de banden boer geweest en die adviseerd 2.5 die zei 2.2 is veel te laag. Het is banden maar 205/40r17
 4. Hallo

  Wat is nu de juiste bandenspanning ik heb een kia rio uit 2015 in de deur staat 2.2 kpa ik volg dit netjes op. Nu kom ik bij de banden boer en die zegt dat dat te weinig is. 

  Wie weet het 

  Het is bandenmaat 205/40r17 

 5. Ja alle banden zijn op de juiste spanning.
 6. nog even ter aanvulling de banden zijn correct op spanning volgens de juiste waarde, het zijn nieuwe nankang banden die er onder zitten
 7. Hallo ik heb sinds 6 weken een kia rio uit 2015. toen ik hem ophaalde brandde er een banden spanning systeem lampje. tijdens de proefrit niks aan de hand. inmiddels 2x naar de garage geweest. de 1e keer hebben ze het systeem gereset, tijdens de rit erna brandde het lampje weer, weer naar de garage toen zeiden ze dat 1 van de sensoren een verkeerd waarde had waardoor het lampje ging branden, mevrouw het probleem is nu opgelost mooi dacht ik. tijdens de volgende rit na een stukje rijden weer opnieuw het lampje. gelijk weer naar de garage gereden, nu volgende week gaan ze er weer naar kijken. wie heeft dit ook gehad?? word er zo zenuwachtig van!
×
×
 • Create New...