Jump to content

Carmentjhn045

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Carmentjhn045

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Sportage

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn binnen verlichting (kia sportage)gaat soms automatisch aan en dan weer van zelf uit. we hebben speciale hoesjes gekocht + een tinnen blik waar we de auto sleutel in bewarren . Iemand ervaring hier mee? De contactpunten van de sloten zijn vervangen gister. En net hebben we weer het zelfde probleem.. Zie video.. Hikvis1_01_20200306203023593.mp4
 2. Okee ik ga over 2 weken weer werken dan kan ik echt zien hoe hij verbruikt. Nu rij ik vooral korte stukjes inderdaad.. Hoeveel km kan je rijden met een volle tank ongeveer dan?
 3. Dus het kan zijn dat hij dalijk minder snel zakt ivm de vorm van de tank. Ik ga het zien over 2 weken begin ik weer met werken nu rij ik vooral korte stukjes. Maar als ik ga werken rijd ik meer langere stukken.
 4. Hallo ik heb een vraag, we hebben sinds kort een kia sportage 2.0 uit 2011 Ik heb hem van de week vol getankt en nu heb ik op de trip meter 120 km staan en de benzinemeter staat bijna op de helft... Dit kan toch niet?? Volgens de verkoper zou hij 1 op 9/10 rijden. De boordcomputer geeft aan nog ongeveer 330 ermee te kunnen rijden. Kun je dan echt nog 330 ermee rijden of is dat minder. Heeft hij de reservetank erbij geteld dan of niet?
×
×
 • Create New...