Jump to content

Opa-Ei

Leden
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Opa-Ei

 1. Hallo, heb je mss pas geleden de radio eruit gehad, dat was bij mij het geval, ik kon ook mijn temperatuur niet instellen, en door dat ik de radio eruit heb gehad had ik de stekkers van de kachel er niet goed terug in het stekkerblok geduwd, op nieuw erin gedaan en nu werkt het weer als vanouds.
 2. Inmiddels wel een sensor opgestuurd gekregen, dus voor degene die er een zoekt ik hem hem te koop tegen een goedkoper tarief.
 3. Nee dat was het niet, met de radio ombouwen heb ik de stekkertjes van de kachel niet goed aangedrukt, probleem verholpen.
 4. Te Koop gloednieuwe buitentemp. censor voor KIA Sportage 2008.

  Was nieuw € 28.00

  Nu voor € 20.00

   

   

  Voor-I20-I40-HB20-VELOSTER-QUORIS-Cerato-Sportage-K900-Externe-temperatuur-Omgevingstemperatuur-Sensor-97280-2F100-972802F100.jpg_Q90.jpg_.webp

 5. Bedankt voor het meedenken, heb inmiddels al een nieuwe sensor besteld.
 6. Bedankt voor je antwoord, dat idee had ik ook, maar voor alle zekerheid hier maar even de vraag gepost, en heb inmiddels een nieuwe sensor besteld.
 7. De temperatuur van de kachel is niet goed in te stellen, bij temp. van 23 graden gaat hij pas warme lucht blazen, en de buitentemperatuur geeft constant 20 graden aan terwijl het buiten min 2 graden is, wat kan hiervan de oorzaak zijn?
 8. Mss. heb je hier wat aan daar staat het zeker bij het is even zoeken.C:\Users\pijne\Downloads\Werkplaats handleiding Sportage..zip\werkplaats hand boek Kia sportage\Kia Sportage05-08\2.0lt CWT
 9. Hallo Aklexkoel, Heb je hier wat aan ? wetransfer-b3557d.zip
 10. Hallo, ik ben ook op zoek naar een werkplaatsboek en dan specifiek de elektrische aansluitingen van de koplampen van de sportage 2008. ik zou het heel graag van je willen hebben als dat kan. Mvgr: pijnenb@caiway.nl
 11. Ik heb inmiddels via de handelaar nieuwe kleppen gekregen
 12. Het heeft niks met het kogelgewricht te maken volgens mij, ik kan ze gewoon naar beneden doen, maar doe ik ze dan weer omhoog dan vallen ze weer naar beneden, er zit iets in de kleppen die er voor zorgt dat ze in een bepaalde stand blijven staan.
 13. Bij onze sportage blijven de zonnekleppen niet meer tegen het hemeltje staan, ze vallen onder het rijden steeds naar beneden. Wie kan ons met een oplossing helpen...???
 14. Op internet zijn alle handleidingen te vinden ook van jouw radio. Type en model ff intikken in google.
 15. Halverwege van de omlijsting zitten er links/rechts ook nog clips (die wel moeilijk los komen), pas op met demonteren dat ze niet afbreken.
 16. Hallo, Daar kwam ik te laat achter dat ik hem op het verkeerde forum had gepost.
×
×
 • Create New...