Jump to content
 

a3vanbuuren

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About a3vanbuuren

 • Rank
  Junior Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na 2,5 jaar heb ik de KIA VENGA 1.6 ingeruild en ben overgegaan op een ander merk. Speciaal om een caravan (1200kg) te trekken heb ik een 1.6 genomen maar in de praktijk viel dit erg tegen. Veel schakelen en hoge toeren waren nodig. Ook vond ik de vering erg tegenvallen, met name de achterpassagiers klaagden onophoudelijk. Ik ben overgegaan op een Peugeot 3008, een heel ander segment ik weet het maar dit bevalt mij uitstekend. Veel succes met jullie VENGA’s. Adrie
 2. Probleem hoedenplank: klep open plank omhoog, klep dicht plank naar beneden maar niet helemaal omdat hij niet past, blijft dus iets omhoog staan.
 3. Als voorbeeld het klapperen aan de voorkant: na ca.5000 km Het rammelen van het dashboard: geen last van het zwaar lopen van het rechter raam: vanaf begin Groet A3
 4. Ook ik heb het probleem van een rammelende voorkant bij het rijden op oneffenheden bij een snelheid van +/- 30 km/uur. Dealer kan niets vinden, soms is het erger en soms wat minder maar het lijkt wel een oude rammelkar. Ook bluetooth is uitgevallen, niet de telefoon maar het zit niet meer in het menu van de radio! Dealer heeft er nog nooit van gehoord. Wel is eerder de canbus airco module vervangen. (Nog) geen probleem met de achterbakplank, wel is de hoedenplank 2cm te groot en past niet in de houders? Verder wel redelijk tevreden. ik heb een 1,6 CVVT zwart.
 5. Ik heb een vaste trekhaak. De sensoren werken meestal wel als ik in-parkeer. Als ik echter later weer wil vertrekken en bijvoorbeeld een stukje naar achteren moet rijden om weg te kunnen rijden werken de sensoren niet. Misschien is dit normaal:?:
 6. Sinds twee weken hebben wij een nieuwe KIA Venga 1.6 kleur zwart. De eerste ervaringen zijn zeer goed, rijd lekker vlot en ziet er goed uit. Wordt allen gauw vuil maar dan hadden we maar een grijze moeten nemen of zo. Klein probleempje met de 13 polige stekker voor de caravan, bij doormeten bleek er twee draden te zijn omgewisseld, zelf maar hersteld. Wat echter opvalt is dat de parkeersensoren soms werken en soms (meestal) ook niet. Wie heeft hier ook problemen mee en komt dit nog wel goed. Zal binnenkort wel een foto plaatsen.
 7. Hallo allemaal. Binnenkort een Venga 1.6. Met name deze gekozen om een caravan (1200 kg max) te trekken. Hij is sterker dan mijn huidige Chevrolet Tacuma waar ik ook op uitgekeken ben. Heeft iemand tips waar ik op moet letten bij de aflevering?
×
×
 • Create New...