Jump to content
 • Sign Up

flipperdeflap

Leden
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Goed

About flipperdeflap

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Auto
  Kia Sportage 2.0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm daar kan ik wel over meespreken. Ik had meer dan een jaar geleden emblemen in Korea besteld (voor en achter), een soort Lexus-achtige (nooit moeten doen, geen gezicht), die na enige tijd begonnen te corroderen. De originele blijven gewoon goed, wat voor weer of zout dan ook. Dus.. de bestelde emblemen er weer afgetrokken en de originele weer teruggeplaatst. De verzender mailde dat ie nog nooit van dat probleem gehoord had
 2. Vandaag laten repareren, sluit weer recht en schuift ook weer vloeiend naar voren en niet stroef. Keurig gedaan en een pluim voor Tinholt Velserbroek!
 3. Nee aan de voorkant lijkt er niets tussen te zitten, dus ik laat er wel even naar kijken.
 4. Bij nadere inspectie van mijn auto zag ik dat mijn glazen dak niet netjes afsloot (zakte) aan 1 kant. Ook van voren sluit hij een beetje scheef tegen de rubber strip aan. Maandag maar even langs de dealer! (wordt vervolgt)
 5. Beste mensen, er zijn in de loop van het gebruik van de wagen wat vegen en zo ontstaan op de bovenzijde van het dashboard. het materiaal is van dien aard, dat wanneer je een veeg weg wilt halen, er nog een veeg onstaat. Wie heeft hier al mee te maken gehad en weet een oplossing om e.e.a. weer een beetje egaal te krijgen? Dashboardspray leek me (ondanks de glans) eventueel een oplossing, maar ook dan moet je toch weer... vegen...????
 6. Ja, hij staat altijd buiten, maar dan had ik liever groen aan stuurboord en rood aan bakboord gehad
 7. Ook een oneffenheidje.. is al eerder verholpen door de dealer, treedt nu weer op: een wijkende dakrail (achter) (zie bijlage) Sportage juli 2010.
 8. Ook niet zo mooi: een roestende ruitenwisser (zie bijlage) Sportage is van juli 2010.
 9. Het viel me op dat achter het transparante plastic een groene zweem gaat ontstaan.. (waarschijnlijk) door invloed van vocht van buitenaf. Heeft iemand anders dit ook al ontdekt? Het kan natuurlijk geen kwaad, en misschien ben ik de enige die zo minitieus kijkt Sportage van juli 2010
 10. Een beetje flauw, maar inderdaad, mijn tamelijk platte Ray-Ban past er ook niet in. En toch ga ik het morgen nog een keer proberen!
 11. Je hebt gelijk over dat opberkvakJE! Een smurfenbril zou er nog inpassen... helaas ligt die van mij te rammelen in de middenconsole-bakjes.. zonde, 't is een dure.
 12. Het wordt inderdaad tijd voor een sopje http://i1144.photobucket.com/albums/o495/flipperdeflap/Various/bah.jpg
 13. Auto: Overige merken Alle modellen (2012) Eigenaar: flipperdeflap Toegevoegd Op: 1 februari 2012 - 18:22 Korte Omschrijving: Mazda MX3 V6 Bekijk Voertuig
×
×
 • Create New...