Ga naar inhoud

Ed Meulmeester

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ed Meulmeester

  1. Bedoel je een Bluetooth ontvanger die je op de AUX uitgang aansluit? Zodat je geluid uit je telefoon kan overbrengen naar de boxen van je Venga?
  2. Kia Venga 2014 In mijn bovenste oranje info-schermpje staat de datum goed. In mijn navigatie scherm, wanneer ik in het MENU naar VERKEER ga, zie ik bij de filemeldingen oude data staan (nu 26-3-2004) die elke dag mee oploopt. Ik kan echter niet vinden hoe ik die datum correct kan instellen. NB navigatie is niet bijgewerkt. Er wordt gezegd dat het geheugen niet toereikend is.
  3. Hallo, heeft er iemand interesse in onderdelen van de linkerbuitenspiegel? Het huis is op een aantal plekken gebarsten. Motortje heeft het gedaan tot de garage een nieuwe spiegel monteerde. Dus moet in orde zijn. Voor u gratis (tegen betaling van de verzendkosten) of af te halen in Vlissingen.
  4. Ik denk dat ik gerustgesteld ben door de reacties. Ik hou het in de gaten en indien ik het toch niet vertrouw ga ik naar de garage. Bedankt forumleden!!
  5. Nee, mijn zoon reed en kreeg een warm rechts scheenbeen. Dus de warmte was als bestuurder goed te voelen in de middenconsole. Als passagier voelde ik met de hand wel wat warmte op dezelfde plek maar dan rechts. Niet zo warm als links.
  6. Klinkt plausibel. Dank je wel. Inderdaad qas het erg benauwd en kwam er amper koele lucht uit de roosters voor we de airco aandeden. Mensen die dit herkennen hoor ik graag.
  7. Is het normaal of heeft iemand ook deze ervaring: Gisteravond reed ik naar Brussel. Het was heel benauwd buiten dus airco aan en blower. Mijn zoon reed en kreeg een warm rechts scheenbeen. Om aan te duiden waar de plek zit. Wat bleek. De middenconsole werd echt heel warm op een plek van ongeveer 10x10cm. Ik vermoedde dat het de blowermotor kon zijn, dus de blower op 0, en het leek minder warm te worden. Klinkt dit bekend bij iemand ..... of ..... wil iemand dat ook eens uittesten aub.
  8. Kan iemand mij uitleggen hoe ik het deurtje van het dashboardkastje heelhuids kan verwijderen. Er heeft iets gelekt en het moet grondig schoongemaakt worden.
  9. Ik heb 2e hands universele gekocht en zitten prima en goed vast. Heb ze naar eigen inzicht versteld.
  10. Wees voorzichtig. Ik lees van mensen die zelf updaten het systeem vast loopt omdat de geheugencapaciteit te klein is.
  11. Hallo. Ik rijd nu een paar maanden in een Venga. Erg fijne auto maar moet aan sommige dingen nog wennen. Zo voel ik op het laatste stukje van het intrappen van het gaspedaal een hindernis waar ik doorheen kan duwen. Zojuist even gecheckt in de Picanto van dochterlief, die dat ook heeft. Wil iemand mij uitleggen waar die hindernis voor dient? Alvast mijn dank.
  12. Er zit een mute-knop op het stuur. Is dat misschien de oorzaak?
  13. Ik heb het toch anders gedaan. Niet om het advies van @Murcielaygo (waarvoor dank) in de wind te slaan, maar omdat ik niet durf te "rommelen" in de zekeringkast. Ik heb een 2 meter lange USB-kabel gekocht en deze boven de aansluitingen in de middenconsole naar erachter kunnen krijgen, en de USB-c aansluiting door het blindplaatje gebracht door het maken van een gat te maken. De stekker die hierin zit met tape afgeblind en met kleine tyraps aan het blindplaatje achter het dashboard "gehangen". Nog wel een mooie sigarettenaansteker gekocht ter vervanging van die uit de video. (Let niet op mijn ademhaling. Ik had me net ontvouwen van onder het dashboard kruipen ☺) 20221230_152343.mp4
  14. Dank je voor je reactie. Add-a-circuit zeg je? Daar ga ik me eens in verdiepen. Is vast op internet iets van te vinden?? Ik had er nog niet van gehoord.
  15. Wat jammer dat er zo weinig respons komt op mijn adviesvraag.
  16. Hallo. Ik ben nieuw hier en heb onlangs een Venga van 2014 gekocht. Ik vind het fijn om mijn telefoon links van het stuur te hebben. Maar die moet natuurlijk opgeladen worden. Ik heb waar de knoppen voor o.a. de dasboard verlichtingssterkte 1 blindplaatje zitten (meest rechts). Daar zou ik de kabel uit kunnen laten komen (gaatje boren) maar er zit wel een stekker achterin het plaatje. Wat doe ik daarmee?? En waar steek ik de USB kabel het beste in? Sigarette aansteker bij aux? Of bij handrem? Of in USB-poort? En hoe kom ik vanaf daar achterlangs het dashboard om de kabel netjes weg te werken. Alvast dank!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...