Ga naar inhoud

Pede69

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Auto
    Kia Rio

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

Pede69's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter

Recente Badges

1

Reputatie

  1. Hoi Rene, ik heb je PB gestuurd. Kun je mij die switch types doorgeven?
  2. Hallo allemaal, Sinds een paar dagen werkt de drukknop op mijn keyless handgreep van het linker voorportier niet goed meer. Ik moet deze veelvuldig indrukken om het portier te kunnen openen dan wel te sluiten. Het mechanisme zelf werkt wel, met de afstandsbediening kan ik moeiteloos het portier openen en sluiten, de drukknop op het rechterportier werkt feilloos dus dat is het probleem niet. Ik zelf vermoed slijtage door het veelvuldig gebruik. Weet iemand wat ik hier het beste mee kan doen? Moet de handgreep vervangen worden, is er misschien een manier om de handgreep uit elkaar te halen en het euvel te kunnen verhelpen? Alvast bedankt!
  3. Vraag me niet hoe dit kan, maar alles lijkt weer normaal te functioneren. Vanmiddag even weggeweest met de auto, bij vertrek deed het probleem zich nog voor, bij thuiskomst was alles weer in orde en moest ik de deur weer gewoon met het knopje sluiten. Wat de oorzaak geweest kan zijn weet ik niet, vocht of mechanisch en misschien te vroeg om nu al te gaan juichen maar voorlopig doet hij het weer en scheelt het me weer een rit naar de garage. In ieder geval bedankt voor je reactie's!
  4. Het knopje werkt gewoon naar behoren. Ik heb een nieuw batterijtje in zowel de gewone sleutel als de reservesleutel gedaan en het probleem blijft bestaan. De centrale vergrendeling aan de rechterzijde functioneert dan ook gewoon naar behoren. Enkele aan de linkerkant slaat deze direct op slot wanneer ik hem open. Hij "klikt" dus twee keer achter elkaar, van het slot af en direct weer op slot. Wanneer ik het linkerportier in die één à twee seconden tussentijd opentrek geeft de auto een piepsignaal. Wanneer ik het linkerportier daarna sluit slaat hij ook weer direct op slot zonder dat ik daar zelf het knopje op de deur voor indruk. Omdat het probleem zich alleen voordoet bij het linkerportier denk ik dat het mechanisme kapot is en vervangen dient te worden. Misschien heeft iemand een andere oplossing?
  5. Hallo, Sinds twee dagen zit ik met een probleem, misschien dat iemand hier raad mee weet. Wanneer ik mijn linkervoorportier open door op het deurknopje te drukken en de deur open geeft hij de pieptoon die je ook hoort wanneer je de sleutels in de auto laat liggen en de deur wil sluiten, of wanneer je van de auto wegloopt met de sleutels terwijl de motor nog loopt. Wanneer ik dan het linkerportier dicht doe gaat alles gelijk op slot, zonder het deurknopje te bedienen. Bij het rechtervoorportier werkt alles gewoon naar behoren; openen en sluiten met het deurknopje zonder verdere problemen. Ligt het aan het mechanisme in het linkervoorportier en dient dit vervangen te worden, of is er een andere oplossing?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...