Ga naar inhoud

CenT

Leden
  • Aantal Items

    10
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

CenT's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Ik heb em eindelijk! Dit weekend eens wat foto's maken. Verder is de wachtperiode voor eender welke Kia Sportage tegenwoordig 1 jaar (maart 2012) volgens mijn dealer. Lijkt me overdreven maar klinkt niet goed.
  2. Mag hem nu donderdag 07/04/2011 gaan afhalen. Lang genoeg gewacht lijkt me?
  3. sure, geen probleem. Ik ben voor bruin gegaan. SandTrack dacht ik.
  4. Eindelijk bericht gehad van de dealer dat de wagen normaal volgende week in de garage zou zijn. Ik wacht nog af want ik geloof het pas als ik de wagen met mijn eigen ogen zie. Besteld op 22/10/10 Overigens ook het grijze interieur.
  5. Heeft iemand een idee wanneer de garage eigenlijk meer weet over de leverdatum van een wagen? Ik hoor/lees vanalles over het chassisnummer dat beschikbaar zou zijn early-production. Then again, mijn wagen is na 5maand+ nog steeds niet IN productie dus daar ben je waarschijnlijk niet heel veel mee. Enkel dat het dan iets concreter wordt dan voorheen.
  6. Ik had je antwoord verkeerd gelezen! Verder krijg ik net volgend mailtje binnen: "De wagen gaat deze maand in productie." Dus het zal nog wel een tijdje duren...
  7. De garage heeft mij nog geen enkele maal gebeld of gemailed. Enkel na meerdere mails krijg ik soms reactie. Mijn laatste mail dateert van 01/03, waarop ik geen antwoord heb gekregen. Daarop heb ik nogmaals gemailed gisterenochtend. Tot op heden nog steeds geen reactie. Ik ben niet te spreken over dit soort van "goede" service. Ik verwacht dat ze mij op de hoogte houden van de situatie, niet omgekeerd. Maar zelfs bij het contacteren via mail is het niet zeker dat ik een antwoord krijg. In mijn voorlaatste mail stonden meerdere vragen waar men slechts 1 van heeft beantwoord.
  8. Tov een aantal maanden terug is er toch een duidelijk verschil in België. Verder heeft DA Motors NV geen datum op de bestelling vermeld. Ik heb de slechtste schatting aan hun gevraagd & dat was midden februari. De zogenaamde brief komt van KIA BENELUX & niet van DA Motors NV. Ik vermoed wel dat DA Motors NV diegene is die de brief had moeten doorsturen.
  9. Eind oktober kia sportage evoque 2.0 diesel besteld. Eerst was het 3 tot 4 maanden maximum. Ik wacht echter nog steeds (garage in Genk (België)) Nu reeds 5 maanden en ik krijg nog geen exacte leverdatum. Service ondermaats, want het enige wat je te horen krijgt is dat er een brief zou opgestuurd zijn (die ik nooit gehad heb), waarin KIA zich verontschuldigt voor de late levertermijnen door productieproblemen.... En dit door de grote vraag. Zeer eigenaardig aangezien ik toch al 5 maanden aan het wachten ben en de kia sportage tegenwoordig al goed vertegenwoordigd is in het verkeer... Jammer op zijn minst.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...