Jump to content

adventure

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About adventure

 • Rank
  Newbie
 1. Hallo allen. beetje raar mischien om op mijn eigen bericht te reageren. Maar de vsnaren zijn gewisseld is goed te doen wel wat gefrunnik maar in een uur of 3 is het wel gebeurt. heb geen airco dat scheeld weer een snaar. en volgens de kia dealer moet de inlaat klep een speling hebben van 0.30mm en de uitlaatklep 0.38. door de bus heen en weer te duwen kan je de kleppen in de juiste stand zetten. Zelf wil ik gewoon proberen om de bus van achter op te krikken en het wiel rond te draaien. maar dat komt de volgende keer. groet Frank.
 2. Goedeavond Allen. Is er iemand die weet wat de klepspeling moet zijn bij een prgio 2.7 dc de luxe uit 2000 .of werkt dat dat chimmetjes de v snaar van de dynamo is behooorlijk beschadigd volgens mij is het een lastig klusje heeft iemand daar ervaring mee. Vriendelijke groet Frank.
 3. Hallo. Ik weet niet of u de bus nog heeft maar ik ben nog op zoek naar een goede rechter voor deur en een schuif deur bij mij zit er behoorlijk roest op . vriendelijke groet Frank
 4. Sinds kort in het bezit van een pregio kampeer bus er moet nogal wat aan gebeuren dus een forum is altijd handig dacht ik zo Ik ben Frank van de Kreeke en woon in zeeland.
×
×
 • Create New...