Jump to content

200PK en 320Nm minder


Recommended Posts

Goeiendag!

Poosje geleden al ingeschreven alhier maar dan nu toch maar even voorstellen zoals het hoort. Ben sinds 8 juni in het bezit van een nieuwe Rio Superpack. Hoewel ik dus, zoals vermeld, zo'n 200PK en maar liefst 320Nm aan koppel heb ingeleverd, heb ik toch wel veel schik van mijn Rio. Alle toeters en bellen zitten erop zoals ik al was gewend dus dat is in orde.

Ik mis alleen mijn zonnedak maar aangezien ik 'm vóór 1 juli op naam wilde hebben (ivm bpm en rtb-vrij) moest ik kiezen uit de auto's uit de scheepslading die onderweg was naar Rotterdam. Daar zat nog één witte Rio Superpack bij met zonnedak maar die had ook navigatie. Meerprijs nog eens 2600,- Niet gedaan dus want dan zou mijn zonnedak wel heel duur worden... (en later laten inbouwen begin ik niet aan!)

Mijn verbruik tot nu toe is inclusief behoorlijk wat korte ritten en met airco gemiddeld 1:16,7 dus daar ben ik dik tevreden mee want ik was 1:8,4 gewend.

Heb intussen 18inch 8J velgen besteld, merk Dezent type RM dark met daaromheen 225/35 R18 Toyo T1R banden. Volgende week ff ophalen en dan durf ik pas foto's te plaatsen :wink:

gr. Pieter

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • 2 weeks later...

Welkom! Mooie auto zo'n rio!! Maar je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt naar je vorige auto...

Dat was een 2007 Ford Focus ST 2.5 turbo 20V 5cil. met Dreamscience stage 1 tuning kit (280pk en 440Nm)... gemiddeld verbruik 1:8,4 en dan reed ik toch vrij rustig over het algemeen.

Geweldige auto, 2 jaar gehad nooit problemen mee. Maar was toe aan wat anders en de benzineprijs hielp me bij de keuze :wink:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...