Ga naar inhoud

Regels/aanwijzingen voor-deze-categorie


xtra40

Aanbevolen Berichten

Beste KIA-Clubleden,

Om deze afdeling beter up to date te kunnen houden willen we jullie vragen om de volgende regels en aanwijzingen in acht te nemen bij het plaatsen van een advertentie.

* Kies voor een duidelijke topictitel.

 nu moet je een zogenaamde 'prefix' kiezen voor het maken van een nieuw topic in dit forum.

Wel: Te koop: autobanden Kia Sorento
Niet: Autobanden

* Graag een complete advertentie plaatsen. Dus niet alleen linken naar andere websites. Een externe link ter aanvulling van de advertentie is wel toegestaan.

* Zet geen privégegevens zoals telefoonnummers mail adressenen NAW-gegevens op het forum. Geef deze alleen per PB door aan geïnteresseerden.

* Is het aangebodene verkocht geef dit dan door aan één van de moderators, of wijzig in het eerste bericht de topictitel in: Topic kan weg.

* Advertenties voor auto’s worden na 6 maanden zonder bericht verwijderd (op verzoek kan een advertentie langer blijven staan)

* Advertenties voor overige goederen worden na 3 maanden zonder bericht verwijderd. (op verzoek kan een advertentie langer blijven staan)

* Indien een advertentie op enigerlei wijze niet passend wordt geacht op dit forum kan de moderatie besluiten tot het verwijderen van de advertentie. Over zo'n besluit wordt niet gediscussieerd.

* Deze afdeling is uitsluitend voor particulieren. Wilt je de clubleden via het forum een commerciële aanbieding doen, overleg dit dan eerst met het beheer van dit forum.


Met vriendelijke groet,

Het Kia Club Moderatie team.

aangepast door xtra40
text aangepast
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • xtra40 heeft de titel gewijzigd in Regels/aanwijzingen voor-deze-categorie
  • xtra40 heeft dit topic gesloten
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...