Jump to content
 

PicantoRacer

Leden
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About PicantoRacer

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Vrouw
 1. @World Cup Black Ja, ik heb ze in laten bouwen in m'n Picanto en ik had echt veel meer lichtopbrengst. Alleen waar ik nu tegenaan liep, was het feit dat zodra de lampen aan gingen, dat mijn USB bij mijn radio gereset werd, iedere keer weer. Ze hebben hier geen oplossing voor kunnen vinden. Het leek op een piekspanning, maar al sloot je de USB aan op een aparte voeding, dan nog gaf die problemen. Er zal vast een oplossing hiervoor zijn, maar inmiddels rij ik deze auto niet meer Succes!
 2. Misschien is dat dan wel het probleem.. Had ik toch een wat duurdere auto moeten kopen Tsja, je kunt niet alles hebben..
 3. Misschien bestaan er meer types radio? Bij de Twingo had je een standaard radio (zag er hetzelfde uit) met 2 types. Er zat onderling wel verschil.
 4. @Woldcity Ah, toch wel! Ik had al zo'n vermoeden, vandaar dat ik het aantal GB er ook bij vermeld had. Ik heb nu een 2GB stickje erin zitten en daar heb ik geen problemen mee.
 5. @Jeroen66475 Ik had het eigenlijk nu over het algemeen over uitvoeringen. Bij bijv. de Twingo maakte het namelijk wel degelijk uit, uit welk bouwjaar je een auto had welke opties je dan had. Maar goed, maakt verder niet uit. Het feit blijft dat ik 'm niet heb en 'm nog altijd mis Dus we gaan op zoek naar een mooie oplossing.
 6. Helemaal mee eens. Vind het raar dat sommige opties bij de ene uitvoering er wel in zit en bij de andere niet en soms maakt het zelfs uit, uit welk jaartal je een auto heb.. Strange.. Maja.. Enne, Bonsai boompjes zijn wel mooi, maar ik kies toch liever voor een toilet - haha..
 7. Ja, wit is een hele populaire kleur tegenwoordig En ik ben ook gewoon gek op witte auto's, dus ja.... nog meer wit..... Sorry
 8. En hier nog een paar fotootjes
 9. En hier dan nu eindelijk de foto's :)
 10. Auto: KIA Picanto (2013) Eigenaar: PicantoRacer Toegevoegd Op: 2 februari 2014 - 19:54 Korte Omschrijving: Kia 1.0 Design Edition 2013 Bekijk Voertuig
 11. Uhh...? Geen idee? Volgens mij beiden 2.0. Naja, ik ga eens een ander usb stick proberen. Die ene is namelijk 8GB en dat vind ik wel fijner, diegene die het wel doet is maar 2GB. Ik ga eens een andere opsnorren en die proberen.. Denk dat die Franse gewoon niet wil
 12. Nou, dan zie ik het probleem helemaal niet hihi..
 13. En over wat voor prijs hebben we het dan? Want een setje lampen is vaak niet het duurste, maar juist het uurloon voor het inbouwen van Xenon gaat vaak de meeste kosten in zitten
 14. USB stick geformatteerd op FAT32 en had op dit stickje hetzelfde muziekalbum erop gezet als die andere stick. En ik ben wel 1 stapje verder. Hij herkent nu de USB stick en laat het liedje zien, maar....... hij speelt 'm niet af.. Grrr... En als ik die andere USB stick erin stop, dan speelt die wel gewoon het liedje af.. Ra ra, hoe kan dit? Het is wel een USB stick uit Frankrijk (maar wel een nieuw stickje, die andere is juist zo oud als de weg naar Rome).. Misschien gaan Fransen en Koreanen niet samen??
×
×
 • Create New...