Jump to content
 • Sign Up

Rioka

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Rioka

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Rioka

  Kia Family Card

  Wij hebben niets ontvangen, maar dat komt misschien omdat ik aangegeven heb dat ik niets meer wil ontvangen van die faalhazen ! Ze mogen hem dan lekker houden van ons. Jullie veel plezier ermee
 2. De dealer (Rustman uit Haarlem) en Kia Motors Nederland hebben het voor elkaar, hoor. Voor ons bedrijf geen Kia meer! Van Rustman hoef je helemaal niets, maar dan ook niets te verwachten zodra je de sleutels hebt (wel van de verkoop maar die wordt overruled door de directie) en van KMNL moet je de navigatie laten onderzoeken door en bedrijf in Zeeland op producteigenschappen. Ja hoor, het ZIJN producteigenschappen want het is een inferieur product én het probleem is allang bekend... Nee KMNL stelt zich op het standpunt dat er eerst moet onderzocht worden of het echt producteigenschappen zijn. Pioneer kan dat wel zeggen maar wij willen het onderzoeken... Nou goed, wij laten wel 2 nieuwe inbouwen door iemand die er wel verstand van heeft en zijn overgestapt naar een andere dealer, Rustman zal niets meer aan ons verdienen. O, had ik al gezegd dat we nooit meer Kia kiezen, we hebben nu 2 auto's op de zaak, zaak groeit lekker door dus zodra we van Kia af kunnen, doen we het ook! Bedankt Rustman te Haarlem en Kia Motors Nederland!
 3. Inmiddels 5 maanden verder en nog steeds dat achterlijke apparaat in mijn auto. Dealer werkt totaal niet mee, neem je twee auto's af met een bedrijf dat groeit als kool, en hij laat je gewoon barsten. Na een schriftelijke klacht, die ook in kopie naar Kia NL is gegaan, kreeg ik antwoord; Het kwam er in het kort op neer dat hij heel veel klanten met dit apparaat heeft rijden, maar niemand heeft er problemen mee. Ja daaag, hij is zeker in de Efteling geboren. Voorstel; of de 550 met nieuwe software (de meeste problemen werden neergezet als producteigenschap dus is een ridicuul voorstel) of de 860 maar even 250 euro bijbetalen! Na veel heen en weer gehannes, heb ik mij als de wijste opgesteld en heb een afspraak gemaakt met de beste man....dacht er dan wel met 2 volwassenen uit te komen, dus niet Hij weet gewoon niet hoe je een klant behandelt....Ik moet nog steeds 250 euro bijbetalen. Ik vroeg of hij dan geen gelijkwaardig product heeft zonder alle apps en dergelijke maar gewoon met een navi en bluetooth die ik gewoon zakelijk kan gebruiken. Ja heb ik wel, maar dan moet je ook ongeveer 250 euro bijbetalen. Echt, de verkoper deed nog zijn best maar de man verkoopt kennelijk zoveel auto's per dag dat hij zich dit kan veroorloven. Elk voorstel van mijn kant werd afgewezen. Doe dan ook de afspraak niet want ik heb wel wat anders te doen. Nog een dingetje uit het gesprek; Mijn collega zijn 550 was na een maand al overleden. Zou opgestuurd worden maar dat hebben ze anders verpakt. De deler zegt nu dat de 550 definitief omgeruild is. Mijn collega heeft een tweedehands systeem gekregen waar wegen, opgeleverd 2012, niet op staan. Vraag ik aan de beste man hoe we dit oplossen. Dealer; ja dat kunnen jullie zelf via internet, kost 149 euro!! Want navigaties lopen altijd achter! Ja tuurlijk, auto kopen in 2014 en kaarten van 2012... Niet dat hij nu in zijn eigen auto rijdt, hoor. Hij hoorde een rammeltje na een week sturen. Toen ik op vakantie ging heeft hij met de mijne gereden zodat de superdealer in zijn auto kon rijden. Zogenaamd niets gehoord. Mijn collega hoorde het alweer na een dag of 2. Nu is zijn startmotor in de soep gedraaid en verrassing, die hebben ze niet. eind november is de auto weer klaar...Prutsers bij Kia. Ik heb nogmaals een brief geschreven naar KiaNL want ik weet dat ze dit wel aangekaart hebben bij de dealer. Maar als dit niet opgelost wordt hebben wij voor de laatste keer bij hem auto's gekocht en zeer waarschijnlijk ook voor het laatst een Kia. Wat een waardeloze service verlenen die gasten
 4. Nou, na een heel lange tijd komt de dealer met een voorstel. Ruilen dat ding met bijbetaling voor een 860....Het is wel teveel bijbetalen (heb achteraf al veel te veel betaald voor die 550, dus wil helemaal niets bijbetalen) maar dat is weer in overleg dus een ander probleem. De dealer zegt dat het een mooi dingetje is met apps en alles wat je kan downloaden. Het zal wel maar ik wil gewoon knap geluid, goede navigatie en het syncen van de telefoon moet goed gaan. Iemand al ervaring met een 860?
 5. Ok man, tnx. Ik ga het overleggen.
 6. PatrickPR, Bedankt voor je reactie. Ik bedoeld met die frontjes het volgende; De verkoper vertelde dat de 940 een iets andere uitvoering is met een afneembaar front. Dat frontje (een klein blokje. zag ik later) moet je dan telkens meenemen anders ben je niet verzekerd. Jij hebt geen last met de bluetooth en het onthouden van je contacten met die 940? Heb je dan ook androidversie 4.4.2. of nog een oudere versie. Want het schijnt in die versie van Android te zitten, alsmede de laatste versie van IOS...
 7. Wij hebben twee Rio's op de zaak gekocht en beide uitgerust met die 550...zucht. Beide verschillende problemen; de èèn heeft geen problemen met de navigatie maar wel met het laden van de contacten en de ander heeft weer problemen met de GPS ontvangst en dergelijke. Beide hebben natuur;ijk last van dat rare mankement, dat de navistem aan het volume van de radio gekoppeld is. Bij de dealer kon de specialist op dit gebied zeggen dat het, volgens hem, aan de nieuwere versie van Bluetooth ligt op onze telefoons, dat ze elkaar niet verstaan...Maar dat denk ik zelf niet. Want soms doet hij het wel en soms weer niet. Als ik een buitenlander vandaag net versta, doe ik dat morgen ook niet, simpel. De verkoper neigt wel naar omruilen, welk systeem kan ik dan laten zetten? Hij begon over een 940 maar dan zou ik frontjes mee moeten nemen? In 2014, klopt dat?
 8. Nope dat is het niet. Als de Navi dan uitgesproken is schrik je je helemaal te pletter, vanwege het feit dat je radio je ramen eruit laat springen. Die gaat dan ook harder en niet zo zuinig ook.... Volgens mijn dealer kan het niet harder dan max. Ben nog wel benieuwd naar de oplossing van Duiz dat de navigatiestem harder kan. Dat dempen heeft de dealer wel in kunnen stellen. Staat gewoon bij instellingen.
 9. Dank jullie wel! Vooralsnog geen problemen met de auto's, op die navigatie na...de Pioneer 550 ja.... Nou, ik zal eerst even alle oplossingen lezen welke ik kan vinden, voor ik de dealer lastig ga vallen!
 10. Hallo, Ook mijn bedrijf wil zich even voorstellen. Vandaag zijn onze 2 Kia Rio's Word Cup Edition Plus afgeleverd. Voor ons de beste keuze op dit moment, erg complete auto's! Ik heb mij ook veel door dit door forum laten beïnvloeden bij de keuze, dank daarvoor!
×
×
 • Create New...