Jump to content

Albert1968

Leden
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Kia ceed JD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Albert1968's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ik heb af en toe als ik weg rijdt dat heel de wagen schokt, met op komen koppeling. Auto heeft geen lekkage. Lijkt net of de koppelingsplaat blijft hangen. Motor loopt goed.
 2. Beste Chucky, zijn dit ook xenon verlichting?
 3. Albert1968

  Verlichting

  Heeft iemand ervaring met xenon verlichting( HID). Zou dit,EVT willen inbouwen. Heb nu gewoon H7 Philips white vision. Maar met regen vindt ik het maar matig
 4. Weet iemand of stalen velg van Kia ceed van eerste generatie, het zelfde is als een ceed van tweede generatie. Ik kan een set winterbanden overnemen met velgen.
 5. Trilling toch weer terug. Was iets te enthousiast. Meerdere dealers mee laten rijden. Blijkt normaal te zijn. Wel vreemd dat dit probleem veel voorkomt en er geen oplossing voor komt ook bij nieuwe types met GDI motor
 6. Sinds een maand een Pioneer Avic-f980DAB geplaatst. nu veel beter ontvangst. Navigatie werkt goed. DAB ontvangst niet overal top. Dit is landelijk afhankelijk van de zendmasten.
 7. Ik wil een andere radio plaatsen. Heb nu een Pioneer avic-f550bt. Heeft iemand ervaring met Alpine. Zelf gaat het om de radio ontvangst. Heb mij laten vertellen dat Alpine beter ontvangst heeft.
 8. Ik heb injector reiniger van Forte in mijn brandstof gegooid. Reiniger in motorolie gedaan 1uur laten draaien. Af en toe 3500tpm laten draaien. Motorolie ververst en toevoeging in motorolie gedaan. Na 500km trilling nagenoeg verdwenen. Later motorsteunen opgelost. Motor bewogen en weer vastgezet. Trilling is verdwenen. Nadeel van olie interval de olie vervuilt en uit dampt op inlaat klep via carterventilatie.
 9. Meeloop rol is vervangen. Geen bij geluiden meer. Trilling komt uit motor. Nu twee toevoegingen van Forte in de tank gedaan. Raar dat trilling via motorsteun doorgegeven wordt naar carrosserie.
 10. Tuurke, vandaag auto opgehaald geluid bij dynamo blijkt een meelooprol te zijn. Deze is besteld. Trilling blijkt normaal te zijn? Wordt vervolgd.
 11. Tuurke, vandaag auto opgehaald geluid bij dynamo blijkt een meelooprol te zijn. Deze is besteld. Trilling blijkt normaal te zijn? Wordt vervolgd.
 12. Tuurke, bedankt voor je reactie. Maandag gaat hij naar de Kia. Ben benieuwd. Houd je op de hoogte.
 13. Tuurke, bedankt voor je reactie. Er zit echt een resonance in motor/uitlaat. Stuur is gewoon stil bij rijden. Maar rond de 2000tpm voel je hem het best. Dit zowel met accelereren als deccaleren. Geluid dynamo hoor je met en zonder airco
 14. Ik heb sinds kort een trilling in de auto. Deze is het beste voelbaar bij 2200tpm. Je voelt het in gaspedaal en stuur. Het lijkt op een trilling van de uitlaat. En bij stationair een geluid bij dynamo. Zal de dynamo trilling kunnen geven?
 15. Ik heb sinds kort een trilling in stuur en gaspedaal. De trilling is bij 2000tpm het beste voelbaar. Meestal bij deceleren. Kan dit de ophanging uitlaat zijn.
×
×
 • Create New...