Jump to content

KiaSorento2005

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KiaSorento2005

 1. Nee lukt niet, ik heb de ene kant van de koperdraad in het 6de gatje gestoken zoals op de foto en de andere kant op de positieve pool van de batterij, maar het lukt niet. Ik zet de sleutel in ON en dan druk ik 3 seconden lang op de LOCK knop, maar hij doet niets, alleen de pinkers blijven branden als hij in ON staat, zodra ik de koperen draad eruit haal, gaan de pinkers terug uit. Dus er is wel verbinding en ik gebruik wel de juiste draad. Er staat dat het dashboard moet uitgaan, maar hij gaat niet uit. Weet nog iemand raad?
 2. Die instructies wist ik al, maar welke elektrische draad is dat?
 3. Ik kan wel 250 betalen, maar ik wil het niet. Het is het gewoon niet waard, als er echt geen andere oplossingen zijn, dan ja, dan zal ik het wel moeten doen. Maar nog iets; bekijk is even deze link: http://www.freeremoteinstructions.com/kia/387-kia-sorento-2003-2006.html Daar staat hoe ik mijn afstandsbediening moet programmeren, maar ze gebruiken een soort van een elektrische draad, maar waar kan ik die kopen?
 4. 100 euro valt nog mee als alles volledig is, maar 250 euro is veel te veel.
 5. Hallo, Ik ben gisteren de afstandsbediening van mijn Kia Sorento (2005) kwijtgespeeld, ik heb nog een reserveafstandsbediening, maar die werkt niet zo goed. Soms werkt die en soms weer niet, ik denk dat die een slecht signaal heeft ofzo. Ik heb gebeld naar de Kia garage en een nieuwe afstandsbediening en programmeren kost 250 euro. Dat is veel te duur en ik kan dat momenteel echt niet betalen. Ik heb de batterij al 3 keer vervangen, maar het probleem blijft zich voortdoen. Weet iemand wat het probleem kan zijn en zijn er mogelijke oplossingen? Alvast bedankt! Groetjes!
×
×
 • Create New...