Jump to content

Jelmerh

Leden
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Jelmerh

 • Rank
  Newbie
 1. Hier word hij dus wel elke dag gebruikt op de dagen dat ik naar werk ga, ongedierte zit er niet echt kan ook zelf wel onder de motorkap kijken maar de garage deed of het normaal was zo van : hoe oud is hij? uhmmm net 2 jaar. oh dan moeten we ff de airco bijvullen.normaalste zaak dus volgens hun.
 2. Hey, De picanto is nu precies 2 jaartjes vandaag, 2 weken terug begon de airco te zingen als ik hem aandeed. Bij de garage geweest, airco moet bijgevuld worden.. ik heb nou zelf nooit echt meegemaakt dat een airco na 2 jaar en 18000km te weinig druk heeft. Nou weet ik wel dat je je airco elk 2 jaar moet bijvullen, maar vind het wel snel.. ik heb ongeveer 5 auto's gehad tussen de 5-10 jaar en deze hebben nooit ergens last van gehad. Zijn er meerdere die de airco laten bijvullen binnen 2 jaar? sowieso dat hij aankomende week gevuld word hoor
 3. Die is ook in ons bezit maar nee
 4. Ik weet niet waar ik edition 7 schreef hoor:P maar dat het een nl auto is klopt.. had hem al gecheckt voordat ik hem kocht natuurlijk.
 5. durf ik niet te zeggen of het een edition 7 is, hij is van 28-12-2012 en ook op die dag eerste registratie Nederland. dus of die uit Duitsland komt dat denk ik niet zoals de dealer zei het blijft een grijs gebied de garantie, maar hij had er wel vertrouwen in dat het geen probleem zou worden mits hij nu wel ze goede beurtjes krijgt. hij zei dat kia daar best coulant in is. Een van me ouders heeft ook een rio, maar die ruimte heb ik niet nodig
 6. Hierbij dan nog even een fototje uiteraard:) tevens mag er een slotje op hoor, als dat zo werkt hier:)
 7. Ik ben even bij de dealer geweest, Hij zei dat het een grijs gebied is betreft de garantie maar dat hij er wel vertrouwen in had dat dat goed zou komen mits hij nu gelijk de goede beurt krijgt. Hij zei dat kia daar best coulant in kan zijn. Dit was precies hetzelfde als de kia specialist zei. Hij zei ook dat hij maar zelden kia picanto's terug ziet komen voor kapotte onderdelen in de garantie De auto word morgen opgehaald we gaan gewoon uit van het positieve:) en nee blackie het was geen 8500 het was wat minder:) de prijs wilde ik eigenlijk niet hier op het forum zeggen vandaar dat ik het in pm stuurde met je advies. Mag van mij een slotje op
 8. dat weet je niet.. ik zal morgen voor de duidelijkheid de dealer bellen... zoals ik al zei wat hebben ze eraan om een auto die 8 maanden over tijd is met zijn beurt af te wijzen.. en vervolgens de overige 6 jaar het geld mislopen met wat ze konden verdienen aan de beurten? Morgen meer duidelijkheid:) daarna kan hier een slotje op:)
 9. Hoe bedoel je dit? Als de beurten later verkregen zijn gaat de garantie gewoon door? of alleen als je kan aantonen dat ze op het juiste moment zijn uitgevoerd. ik kan de auto zaterdag ophalen, geen garantie of wel hij krijgt zijn beurtje gewoon bij de kia specialist. mocht ik geen garantie hebben.. ik ben geen oempa loempa.. ik kan wel wat zelf vervangen komt wel goed:)
 10. Huhem... ik kom uit het dorpje ernaast. maar mij zal je nooit zien in den haag, Ik zal maar niet zeggen wat ik van den haag vind maar ik heb er geen goed woord voor over haha.
 11. Blij dat ik dat weet dan kom ik niet naar den haag! haha, Ik heb navraag gedaan bij een kia specialist. Hij zei dat het geen probleem moet zijn. hij zei ook dat hun gewoon de beurt aanmelden bij de kia. Komop he, als een auto nou 50000 op de teller heeft dan valt dit echt wel aan het motorblok te zien. stel je koopt een auto zoals ik, de eerste beurt is te laat de volgende 3 beurten zijn op tijd, en dan gaat de waterpomp bijv stuk. dan zou dit niet in de garantie vallen omdat 3 jaar geleden de auto geen beurt zou hebben gehad, waarbij niet eens koelvloeistof word vervangen? Ik ga alsnog even met de kia dealer zelf contact opnemen. en waarom zouden ze dat willen dat iemand geen beurten doet bij kia? in het onderhoud betaal je gewoon voor je garanties.. dan zou het een - - situatie zijn.. ik geen garantie en hun geen geld voor beurten die ze mis lopen?
 12. Hoi, ze is eerste eigenaar.. en heeft de aankoopbon enz aanwezig. Tevens hebben ze zelf nog lm velgen eronder laten zetten en op de originele velgen winterbanden. Dus volgens mij abspluut geen ex huur auto. Tevens is het bedrag het zeker waard. De auto is nog niet in mijn bezit. Dit duurt nog 2 weken. Ik laat wel weten wwt het geworden is
 13. Klopt dat lijkt mij ook. Gaan we zeker doen. Dat is het niet. ik heb er net proef in gereden. Ik heb er zeker vertrouwen in en hij is al gereserveerd voor mij. Echter morgen alleen even bellen naar kia dan. anders laat ik de beurt alsnog bij een bovag garage uitvoeren en laat ik hun een eerdere datum noteren. hun blij, ik blij Maar eerst maar even informeren
 14. Nee, niet bij de dealer. particulier. ik ga het morgen sowieso ff vragen bij de dealer. Ik ben zelf niet zo van dealer onderhoud. maar staat wel netter bij een nieuwe auto als ik hem weer zou verkopen.
 15. Ja, maar als een beurt niet word uitgevoerd gooit de kia het toch op geen garantie wegens geen onderhoud..? De auto is dus 8 maanden te laat voor zijn beurt.. dus als ik de beurt nu alsnog zou laten uitvoeren ? Ik ga in iedergeval morgen naar de dealer om het te vragen.
×
×
 • Create New...