Jump to content

rocketpower

Leden
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rocketpower last won the day on January 15 2015

rocketpower had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About rocketpower

 • Rank
  Newbie
 1. alles werkt perfect..en je kan indd zelf instellen welke functie je voor welke knop wilt gebruiken.
 2. Ik heb sinds een paar dagen ook een s100 in mn picanto. .echt prima ding..ok besteld via deze site perfecte service en levering.een aanrader zelf ingebouwd een kind kan de was doen plug&play
 3. Kijk ff op de site van dynavinonline.nl. .maar ik was 449,- kwijt..dat is een hoop geld maar als je bv poineer of een ander merk neemt ben je t dubbele kwijt en zit het niet zo mooi geïntegreerd. .en deze die ik nu hebt neemt alle functies zoals stuurbediening,telefoon, aux enz gemakkelijk over dus alles blijft netjes zoals t hoort. .
 4. nieuwe nav aangeschaft met dank @rkoopman
 5. mijn nieuwe aanwinst met dank van lid van dit forum rkoopman voor alle tips en tricks. .radio besteld via dynavinonline. Nl..perfecte service en levering..ik heb de radio bij hun showroom in spijkenisse opgehaald..dan betaal je dus ook pas als je hem daar ophaald. .Misschien iets duurder dan zelf bestellen bij witson.maar wel snel de radio in huis..erg tevreden
 6. Nice......witson erg mooi..
 7. 50% aanbetalen en 50% op afbetaling ..
 8. Das een goeie, heb geen idee maar ga eens langs kia..succes
 9. okey duidelijk..mijn dealer zei er trouwens wel bij dat hij er nog niks van wist, maar dat "die jongens" van kia club het vaak eerder weten dan hun hahaha....en dat blijkt dus wel weer..
 10. wat die turbo betreft.mijn kia dealer wist hier nog niks van..wel de nieuwe 1.2 turbo motor in de Rio .maar over nieuwe motor in de picanto wist hij niks..
 11. ben ik volledig met je eens, alleen die witte knipperlichten hoeft voor mij niet perse! De rest komt wel eerst ff lekker tuffen!!
×
×
 • Create New...