Jump to content

SRB010

Leden
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SRB010 last won the day on May 5 2016

SRB010 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About SRB010

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Auto
  Kia Rio 1.2 Superpack (08/2011)

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. Ik ben wel benieuwd of dit voorkomen kan worden? Of dat het 'erg' is als dit geluid zich voordoet...heb er namelijk zelf ook last van.
 2. Ik zit met hetzelfde dilemma, maar ik ga toch kijken naar een Pioneer. Ik zit namelijk niet te wachten op een langzaam opstartend systeem. Ik heb nog geen frame besteld bij Ali, ook dat vind ik nog een lastige keuze. Teveel kleurafwijking met het origineel wil ik ook niet. En wat je zegt met die kabels, ik ben ook niet ervaren in elektra, maar ik ga de klus gewoon een keer uitvoeren....wanneer weet ik alleen nog niet. Denk ergens in de zomer!
 3. Ik kreeg die ook bij m'n winkelmandje erbij. Ik heb uiteindelijk alleen niet besteld, want het airco gat is nog steeds niet gefixt door ze. Je zal dus zelf, zoals hierboven ook is gebeurd, moeten friemelen om de airco / gordel signalen goed in het gat te krijgen. En volgens mij zijn het geen invoerrechten, maar shipping omdat ze het vanuit Europa versturen om de invoerrechten te voorkomen. (dacht ik uit m'n hoofd gezegd)
 4. Hmmm bedankt voor je bericht. Dat duurt mij echt veel te lang. Wil gewoon opstarten en klaar, haha. Dan worden het geen Chinese radio's voor mij gok ik...
 5. Oké! Fijn dat het toch bevalt. Ben bang dat ik mij daar ook aan ga irriteren. Dan neig ik toch eerder naar een Pioneer versie. Kleine 100€ in totaal ben je dan meer kwijt. Het enige is dat ik wat huiverig ben voor een niet-plug&play installatie...
 6. En hoe bevalt de Witson Android 10 radio nu jullie deze al enige tijd hebben? Ik zit er ook naar te kijken! (€ 175,51 | Witson Android 10 Auto Dvd-speler Voor Kia K3/Rio Auto Dvd Spiegel Link 16 Gb Inand/Dvr /Obd/Dab 1080P Hd https://a.aliexpress.com/_dX0eOzV)
 7. Ja dat klopt wel, en ik vind het ook mooi, maar niet erbij passen haha. Niets ten nadelen van jullie mooie auto hr!!
 8. haha ja idd, maar dan moet ik ook een ander motorblok nemen ipv de 1.2 van nu
 9. Ja precies, ik had nu een vestiging in Krimpen. Maar goed kan altijd nog via een andere proberen. Ik had fixico ook al geprobeerd, maar ik had via Stern Autoschade de goedkoopste offerte gekregen (300 euro voor overspuiten) en deze was niet aangesloten bij Fixico. Daar was de laagste 375 euro.
 10. Chipsaway doet het niet, omdat de schade te groot is helaas.
 11. Jij zit in een wat betere treden sowieso al waarschijnlijk en de stad waar ik in woon is ook niet bevorderlijk....ik betaal 60 eutjes pm in Rotterdam.
 12. Hallo allen, De laatste tijd hoor ik een soort piepgeluid als ik het contact aan of uitzet. Dit geluid komt een beetje overeen met wat het geluid van de stuurbekrachtiging maakt... herkennen jullie dit of is dit een nieuw probleempje?
 13. Ja precies, ik sta aan het begin van mijn voertuigcarrière (trede 7). Ik heb alleen nog geen juist schadeherstelbedrijf gevonden. Iemand ervaringen in omgeving Rotterdam?
 14. Ja het is inderdaad moedwillig. Kan niet anders, maar ik heb met niemand problemen. Nooit gehad ook. Er zijn ook geen andere auto's beschadigd, ben al bij de buren geweest. Zij hebben ook niets gehoord oid. Net bij een schadeherstelbedrijf geweest en het kost 400 euro, het overspuiten van de motorkap. Bel ik de verzekering: "Oke u gaat dan drie treden omlaag en dan duurt het dus drie jaar voordat u weer op uw oude no claim niveau bent. Dat kost in totaal 900 euro extra aan premie." HOE DAN?!!?!?!? De schade is maar 400 euro...."Ja of u nu een euro of een ton indient, dat maakt voor de nocl
×
×
 • Create New...