Jump to content

Drieoog

Leden
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Enschede
 • Auto
  Kia Rio 2015

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Drieoog's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

 1. Voor het geld niks van te zeggen. Het enige waar ik me enigszins aan irriteer is dat het lang duurt voordat hij is opgestart. Verder leuke opties.
 2. Nieuwe upgrades: Armsteun geplaatst / subwoofer geplaatst.
 3. Thanks, ja ik heb de sub geinstalleerd en de stroom rechtstreeks van de accu gepakt. Fluitje van een cent. En wat een verschil in geluid!
 4. Jazeker is kleien nodig, helemaal als je gaat polijsten. Ik wist dat eerder ook niet. Als je je auto gewassen hebt dan lijkt hij schoon, maar ga dan maar eens kleien. Moet je zien wat voor rotzooi er vanaf komt! Dat zit dus allemaal op je lak. Kleien doe je dus ongeacht de leeftijd van je auto, trouwens ook als je niet gaat polijsten. Je doet het dan bijvoorbeeld 1 a 2 keer per jaar. Sommigen doen het zelfs vaker. Ik gebruik de klei van Monello icm Born slippy clay lube.
 5. Dankje. 17 inch vind ik te groot voor deze auto maar dat is denk ik een kwestie van smaak. In het verleden op andere auto's 17 en ook 18 inch gehad. Deze velgen vind ik perfect bij de Rio. Ook fijn dat ze geen schade krijgen als je per ongeluk eens een stoeprand raakt. De auto gaat misschien nog wel een stukje omlaag..
 6. Hij zit er in hoor. In de kofferbak. Diepe bas lekkerrrrr boemboemboem Mazl
 7. Kan ik hier doorheen? Klein gaatje prikken?
 8. Hoi bedankt voor je reactie. Ik heb me inmiddels ingelezen. Het is allemaal duidelijk behalve hoe ik van de motorruimte naar binnen kom met de stroomkabel, dit moet bij de rio 3 lastig zijn begrijp ik. Ik wil wel een wat zwaardere sub dan onder de stoel past dus ik moet de stroom rechtstreeks van de accu trekken. Kan ik iemand mij vertellen waar ik de doorgang maak?
 9. Ik wil ook een subwoofer in mijn rio plaatsen. Als ik bovengenoemde zekering-bypass in de zekeringhouder van de sigarettenaansteker druk, kan ik de blauwe draad van de sub dan vergeten? Omdat hij dan alleen stroom krijgt als de auto op contact staat. En kan ik deze manier ook wel gebruiken bij een zwaardere sub dan de kenwood die jullie hebben gebruikt? Omdat er normaal gesproken een veel dikkere kabel vanaf de accu wordt getrokken.
 10. Top! Thanks. De bedrading, zat dat bij de subwoofer?
 11. Thanks maar die link werkt niet. Moet ik een actieve sub hebben? En dan decstroom vanaf de accu pakken?
 12. Ik wil een subwoofer aansluiten op mijn witson radio. Dit is voor mij nieuw. Kan iemand mij vertellen of dit een actieve subwoofer moet zijn of dat dit ook met een passieve woofer kan? En als het een actieve subwoofer moet zijn, moet ik dan de stroom vanaf de accu pakken of doen jullie dit achter de radio. Sorry voor de noob vragen Er zit geen handleiding bij de witson.
 13. Ik wil een subwoofer aansluiten op de witson. Heeft iemand van jullie dit al gedaan? Het is voor mij nieuw..
 14. Het scherm mirorren is geen probleem echter werkt dit niet met Netflix. Er staan op internet wel meer berichten hierover. Je krijg wel geluid en ondertiteling, voor de rest blijft het scherm zwart.
 15. Das een goeie tip want dat scheelt natuurlijk een heel stuk kabel verleggen.
×
×
 • Create New...