Jump to content

kloekloek

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kloekloek

 • Rank
  Newbie
 1. Met deze antwoorden kunnen we wat! Ik ga sowieso nog even verder zoeken naar een goed setje, en waar de transponder zit in de originele sleutel. De vraag is of een klapsleutel dan wel zo nodig is
 2. Het leek mij ook al niet het aller makkelijkste klusje, maar je moet er gewoon aan beginnen Zou dit setje geschikt kunnen zijn? http://www.cargoods.nl/shop/deurvergrendeling/8855-jom-centrale-deurvergrendeling-met-klapsleutel/ Is er misschien een Limburger die mij kan helpen met het inbouwen?
 3. Waarom is het noodzakelijk dat er een motortje bijgeplaatst moet worden? Als jullie zo'n setje mogen aanbevelen, welke zou dat dan zijn?
 4. ik heb al op het forum zitten spitten, maar heb nog niet echt een bevredigend antwoord kunnen vinden. Graag zou ik onze Picanto uit 2011 (model 2010-2011) willen voorzien van een afstandsbediening die de CV doet bedienen. Met de sleutel kun je de CV enkel bedienen aan de bestuurderszijde. Wat heb ik dan nodig om een afstandsbediening werkend te krijgen, en hoe doe ik dit? Alvast bedankt voor jullie antwoorden.
 5. Sinds afgelopen vrijdag zijn wij in het bezit van een Kia Picanto uit 2011 als tweede autootje, met slechts 23.000 op de teller. Prima no-nonsens karretje die prima voldoet aan onze wensen. Toch willen we graag een afstandsbediening aan willen sluiten op de CV. Mocht iemand zich geroepen voelen om in de omgeving van Roermond een handje mee te willen helpen, hoor ik het graag
×
×
 • Create New...