crocky

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over crocky

 • Titel
  Newbie

Recente bezoekers van dit profiel

72 profielweergaven
 1. crocky

  cee'd GT maximaal koppel voor koppeling? (tuning)

  Ik had deze post voor een vriend gemaakt. Hij is uiteindelijk stage 1 met mapping op de ECU zelf, dus geen powerbox. Draait 240pk en 380Nm. Na 40.000 km nog steeds geen problemen. Zelfs met zijn niet-standaard uitlaat heeft Kia dit nog steeds niet ontdekt.
 2. crocky

  Pro Cee'd GT GEEN remkracht meer

  Bedankt voor de info!
 3. crocky

  Pro Cee'd GT GEEN remkracht meer

  Rempedaal was enorm hard en niet in te trappen. Remmen waren ook koud op dat ogenblik.
 4. crocky

  Pro Cee'd GT GEEN remkracht meer

  Dag allemaal, Ik rij met een Pro Cee'd GT uit 2012. Deze week had ik op een gegeven moment plots totaal GEEN remmen meer. Ik heb de handrem moeten optrekken om tot stilstand te komen. Meteen naar de dealer gebracht maar deze vond niets abnormaals. Hij heeft wel de blokken vervangen. Deze waren nog niet volledig op. Aangezien ik totaal geen remkracht meer had is er naar mijn mening wel wat meer aan de hand dan wat remblokjes (rembekrachtiger?). Iemand al eens van dit probleem gehoord? Ik vertrouw de zaak natuurlijk nu niet meer... Alvast bedankt!
 5. crocky

  cee'd GT maximaal koppel voor koppeling? (tuning)

  Ik ben al koppelwaardes tegengekomen van rond de 380 nm stage 1. Stage 2 zal dus nog meer zijn. Meestal zit er wel wat marge op de koppeling maar 400+ nm lijkt mij toch straf.
 6. Beste forumleden, Ik ben van plan om mijn Cee'd GT te laten chiptunen. Echter is stage 2 (chip + uitlaat) nog niet door bekende tuners uitgevoerd. Zij bieden mij dit wel aan. Aangezien er zo weinig ervaring is in stage 2 ben ik wat bang voor het koppel dat de koppeling gaat aankunnen op langere termijn. Heeft iemand een idee wat het maximaal belastbaar koppel is voor de koppeling? Alvast bedankt.