Jump to content

Birrkoff

Leden
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Birrkoff

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Rio 1.2 uit 2013 met Plus Pack
 1. Birrkoff

  A-stijl loshalen

  Hallo Allemaal, Ik ben wat aan het klussen geslagen in de Rio maar ik zit met een probleem. Ik wil graag de A-stijl aan de bestuurderskant loshalen. dat lukt an zich wel maar er zit een soort van een uitschuifbare plug aan zowel het frame als aan het plastic. Dit geval is met geen mogelijkheid los te krijgen (zonder over te gaan op het grove geschut en dat is de zaak doorknippen). Iemand een idee?
 2. Hi allemaal, Ik heb een vraag of er mensen zijn die ook last hebben van wegvallende verbindingen tijdens het bellen met de fabrieksradio/carkit. Ik had zojuist namelijk dat ik helemaal niks hoorde en dat terwijl er 100% bereik was. Is er een firmware update nodig o.i.d.?
 3. Birrkoff

  Type stekker

  Had inderdaad gekund ware het niet dat we de auto tweedehands hebben gekocht en de dealer dit niet voor ons wilde doen omdat ze toen de kennis niet hadden. Als ik ditzelfde alsnog door een grarage wil laten doen had het me een bak geld gekost. Maar niemand die het weet? want dan kan wat mij betreft het topic op slot.
 4. Birrkoff

  Type stekker

  De microfoon is al besteld en kabels om de microfoon door te lussen heb ik al maar zoals ik al aangaf heb ik liever alles al in huis zodat ik niet alles 2 keer hoef open te halen. Maar om even terug te komen op de vraag die ik stelde. Weet iemand met wat voor soort stekker ik hier te maken heb?
 5. Birrkoff

  Type stekker

  Kijk en dat is dus het pr Dat is dus het probleem waar ik tegen aanloop. Ik heb in een ander topic begrepen dat het dus mogelijk is dat de kabel er niet ligt maar dat er in de stekkers die de radio in gaan dus degelijk wel een plek is voor een plus/min van een microfoon bevatten ongeacht wat voor model je heb in de Rio-reeks
 6. Birrkoff

  Type stekker

  Ik heb sinds gisteren de cruise control ingebouwd en heb nog een originele radio met Bluetooth en die wil ik inderdaad aansluiten op die microfoon.
 7. Birrkoff

  Type stekker

  Ik wil graag de originele microfoon van de Kia Rio monteren en heb mij laten vertellen dat er in veel gevallen geen kabelboom naar toe gaat. In sommige gevallen ligt er dus wel een kabel. Ik wil graag een dergelijke stekker alvast in huis hebben mocht dit dus niet het geval zijn. Heb namelijk geen zin om 2 keer de boel open te moeten maken.
 8. Birrkoff

  Type stekker

  Hallo allemaal. Even een vraagje: wie weet wat voor soort stekker dit is? ik heb namelijk de andere kant hier van nodig voor een ander project. groetjes
 9. De hond gaat inderdaad in de kofferbak en de schoonmoeder gaat niet mee
 10. Excuses voor de late reactie maar erg bedankt voor het antwoord. Zijn er trouwens ook mensen die ervaring hebben met een dakkoffers en zo ja welke buitenmaat van de dakkoffer hebben jullie dan? Willen namelijk op vakantie maar ook de hond moet mee dus vandaar.
 11. dat is dan duidelijk
 12. Hoi allemaal. Is het mogelijk om zonder problemen de standaard km teller (cluster) te vervangen door die van de Rio Desgin edition uit 2012/2013? Ik ben benieuwd of dit kan aangezien ik er eentje op de kop kan tikken. Mvg
 13. Hallo iedereen, Ik heb even een vraagje. Is er iemand die de handleiding heeft van de originele dakdragers voor de Rio? Ik probeer ze online te vinden maar kan ze niet vinden en kunnen ze op slot of iets dergelijks? Ik hoor graag van jullie!
 14. Ik kwam deze microfoon tegen. Is dat wat? http://www.ebay.com/itm/2012-2013-2014-KIA-Rio-Russia-Plant-Rio-OEM-Handsfree-Microphone-Mic-Assy-/281371923501
 15. Vereist dit een speciale microfoon of volstaat een standaard microfoon van elke willekeurige carkit?
×
×
 • Create New...