Jump to content

boesje

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About boesje

 • Rank
  Newbie
 1. Mannen, Allemaal top ideeën. Ga ik zeker even naar kijken. Ga t vast oplossen al met al deze suggesties. @pimpmaster: sorry ben niet heel bekend met forums dus mijn avatar vat ik effe niet. Mijn profiel gegevens effe actualiseren? Ik zal eens effe kijken.
 2. Stom van mij. Ik heb eigenlijk continu getest met 20 graden op auto zonder ac aan. Ac gebruik ik alleen in de zomer bij vochtige voorruit en sowieso slaat de ac pomp maar heel weinig in onder de 5 graden ivm bevriezen van de verdamper. Heb wel gecheckt of ac werkt. Het systeem zit vol ac gas en vulling voelt voldoende. Pomp slaat dus netjes in. Ga volgende week weer efkes meten met ac aan. Goed idee. Thanx. Indien dit niet het probleem is nog andere suggesties?
 3. De techniek is volgens mij gelijk alleen t uiterlijk nie. Ik kan m ook perfect uitlezen met de hyundai gds. Ik het wp handboek voor de i30 staat niets over te warme uitstroom. Helaas.
 4. Even een keer resetten kan natuurlijk geen kwaad. Zal de massapool er even afpakken. Als ik de incar sensor wat pest met perslucht wordt hij kouder. Verder blijft hij de temperaturen heel mooi aangeven. Misschien andere software beschikbaar? Zal m eens bij van mossel droppen voor suggesties.
 5. Mooi toch. Een beetje dom gelul. Maar heb t ff duidelijk omschreven zodat iemand hopelijk komt met een oplossing. Ben benieuwd.
 6. De stelmotor is bij hyundai ook wel vaker kapot maar deze werkt gewoon want de uitstroomtemperatuur wisselt wel bij veranderen van de gewenste waarde. Ingesteld op 20 graden wordt het echt te warm/sauna. Fatc unit regelt stand van de warm/koud klep aan de hand van ingestelde temperatuur, ac aan of uit,buitentemperatuur en zonnestelsel. Ik verdenk de in-car sensor maar de uitgelezen waarden lijken 100% ok.
 7. Hallo mede Kia rijders. Ik ben Geert Boesveld en heb recent een ceed sw crdi business edition gekocht met 132000 km. In mooie zwarte kleur met 17" proceed velgen. Ben er erg blij mee. Ik ben chef werkplaats bij een Hyundai dealer dus ben bekend met het koreaanse product. Ik heb een probleem met de klimaatcontrole gepost in de ceed rubriek. Tips hoor ik graag. Misschien tot schrijvens op dit mooie forum. Groet Geert
 8. Hallo, Ik ben sinds kort in het bezit van ceed sw crdi uit 2008 met 132000 km. Ik ben werkzaam als monteur bij een hyundai dealer dus ben erg bekend met bijv zijn broertje/zusje i30. De uitstroom temperatuur van de klimaatcontrole is veel te warm als je 20 graden insteld. Ik heb de auto uitgelezen met de hyundai gds op een i30 crdi. Geen fouten in de fatc. De incar sensor geeft een gelijke waarde aan als gemeten met een losse temperatuurmeter thv de sensor en de fan van de sensor draait. Ook de ambient sensor geeft gelijk aan de werkelijke buitentemperatuur weer. Het is pas aangenaam in de auto als ik 15.5 graden instel. Iemand suggesties hoe dit op te lossen? Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Geert Boesveld
×
×
 • Create New...