Jump to content

Excessed

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About Excessed

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Sinds kort heb ik een LED-pack geinstalleerd in de Rio en alles vervangen door LEDs (kenteken, achteruitrij, kofferbak, handschoenen en binnen verlichting) alleen vind (en vond) ik de achteruitrij lampen te zwak. Ik zie met de ledjes minder dan met de normale lampen, welke ik al absoluut niet fel vond. Ik zie nu met het donkere weer echt niks soms, best irritant om je compleet over te moeten geven aan de parkeer sensoren. Heeft iemand tips waar ik leds kan kopen, en welke leds ik kan installeren in de 2013 Rio?
 2. Hier ben ik ook wel benieuwd naar Heb er nu nightbreakers in zitten, maar ook die opbrengst vind ik wat tegenvallen helaas. Dus als er nog een PB vanaf kan, graag!
 3. Ik doe het dus via de 12v met een 2a USB port. Dat is het hele probleem dus.
 4. Heeft iemand toevallig al ervaring met een wireless charging pad inbouwen origineel al dan niet origineel? Ik zag dat het een optie is voor de facelift modellen, en als accessoire staat vermeld op de kia website. Ik ben hier benieuwd naar, gezien opladen via de built-in USB port heeeeeeeeel langzaam gaat (45min rijden = 10 procent). Dus, iemand ervaring?
 5. Helaas, net iets verder Ik ben heul niet gewend dat ze in die stand uitgaan, meestal gaat er wat loeien en is je accu leeg de volgende dag haha
 6. Ik ben meteen naar buiten gerend om te testen en inderdaad, dan gaan ze ook gewoon uit Dus ik laat de rio voortaan fijn op dimlicht staan ivm beter zichtbaarheid! Bedankt weer
 7. Jammer. En is de sensor dan op de een of andere manier niet mooi af te plakken? Dan hoef ik iig niet meer de schakelaar om te zetten haha. (Gezien de rio niet een geluid geeft wanneer de schakelaar nog op dimlicht staat bij verlaten auto)
 8. Ahzo, Zojuist had ik het bij de garage al gevraagd. Ik was daar wegens een enorm irritant krakend dashboard rondom het navigatie scherm. Is het niet te modden dat ie toch de achterlichten aan doet?
 9. Hallo! Heeft iemand een idee waarom op de auto stand de achterverlichting niet aan gaat, maar op stand dagrijverlichting weer wel? Ik zou graag mijn achterverlichting altijd aan hebben eigenlijk gezien het soms (met harde regen) de zichtbaarheid enorm verhoogd. En de auto stand is natuurlijk veel makkelijker dan handmatig aanzetten vooral het automatisch wisselen. Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kon zo snel niks vinden.
 10. Excessed

  Alloygator

  Ik ben er ook zeer blij mee inderdaad, helaas heb ik ze ook al gebruikt Maar met de sleutelhanger tool redelijk mooi kunnen krijgen weer!
 11. /spam uit haha Een kleine greep uit alle albums hehe, concert foto's heb ik even overgeslagen[emoji14] Even van facebook afgeplukt, dus de kwaliteit is niet wonderbaarlijk
 12. Even via tapa talk dan maar[emoji14]wat foto's van mijn hand,vakantie, airsoft,dierentuin etc
 13. Maar [thumb]url hier[/thumb] werkt dus niet?
×
×
 • Create New...