Jump to content

vanputten80

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vanputten80

 • Rank
  Newbie
 1. In boekje staat alleen geschreven over ipod, niets over aux. Ik vind dit. Miss een idee. Iemand ervaring mee? http://m.aliexpress.com/popular/kia-aux-cable.html
 2. Ik heb onlangs de radio uitgebouwd tot aan de asbak. Ik kreeg niet het AUX/USB plaatje eruit. Weet iemand hoe ik dat kan doen?
 3. Ik was een weekend weg daarom niet eerder kunnen reageren. Ik wil een Android aansluiten via aux. Heb al verschillende kabels geprobeerd, zonder resultaat. Als ik cd lang ingedrukt houd dan zegt hij dat er geen bron afgesloten is, terwijl muziek wel speelt op telefoon. Met usb werkt het wel, maar dat wil ik niet. Wil Spotify kunnen luisteren. Helaas geen Bluetooth in deze radio. Ik zal de handleiding ook is pakken, als het er staat ga ik terug naar de dealer.
 4. Beste allemaal, ik ben al enige tijd opzoek maar kom er niet uit. Ik krijg van KIA NL een ander antwoord dan mijn dealer. Ik heb een KIA Ceed uit oktober 2008. Onderin zit een USB-ipod-Aux aansluiting. Zoals hieronder (met ipod text in het midden) . Ik wil mijn telefoon op Aux aansluiten en zo muziek luisteren. Dit doet hij niet. De radio geeft aan geen AUX gevonden. Als ik mijn telefoon op USB aansluit dan leest hij alles uit en krijg ik muziek te horen. Dit gaat goed. De dealer zegt dat het alleen mogelijk is met een ipod en zoǹ speciale kabel. Dit bevreemd mij, omdat dan USB en AUX tegelijkertijd worden aangesloten. Volgens mij gaat data dan door USB en geluid door AUX. Ik wil heel graag mijn telefoon kunnen aansluiten op de radio. Op welke manier kan ik dat doen? Kan ik een andere bv plaatsen waar welk aux en evt bluetooth in zit? Werkt dan besturing via het stuur nog? dank allemaal Wat ik al gedaan heb: - Radio eruit gehaald om te controleren of de kabels waren aangesloten, dit lijkt goed te zijn. - FM transmitter gekocht (bagger geluid)
×
×
 • Create New...