Jump to content

Guido98

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Guido98

 • Rank
  Newbie
 1. Ja dit klopt inderdaad. Daar hadden wij ook al aan gedacht maar volgens de dealer is dit niet te doen. Dit omdat de aansluitingen totaal anders zijn.
 2. Ik heb net even gebeld met de Kia dealer en inderdaad ook de radio uit het 2016 model geeft 15 watt. Dit is inderdaad erg weinig en daarom ook niet het vervangen waard voor het 2016 model. Dan wordt het toch kijken voor een dubbel din radio of een versterker plaatsen.
 3. Hallo, Ik heb al een tijdje zitten kijken naar een nieuwe radio. Ik heb zelf de Kia Picanto uit 2012. Ik vind de standaard radio van de kia best prima maar er zijn twee dingen die mij tegenvallen; het ontbreken van bluetooth en de slechte amplifier die er in zit (4x 15 watt). Nu zie ik op marktplaats dat er een radio uit de Kia Picanto van 2016 wordt aangeboden. Deze heeft wel bluetooth. Nu heb ik een paar vragen en ik hoop dat jullie deze voor mij kunnen beantwoorden; - Is de amplifier in de officiele kia radio van 2016 beter dan die van 2012? - Weet iemand hoeveel watt de radio kan leveren? - Kan je de radio uit 2016 gewoon inbouwen in een Picanto van 2012? - Zit er een microfoon in de radio of moet je die apart kopen zodat je kan bellen? Alvast bedankt voor het meedenken en beantwoorden van mijn vragen!
 4. Bedankt voor de uitnodiging! Ik zal het onthouden maar helaas kom ik niet vaak in Tilburg... Ik denk dat ik gewoon eerst een subwoofer plaats in mijn Kia picanto. Aan alle reacties te horen wordt dat het meest gedaan. Als ik daarna niet tevreden ben gaan we kijken voor andere speakers en een ander navigatiesysteem.
 5. Dank voor de reacties, heeft iemand misschien een idee welke Kia dealer een picanto heeft staan met de Pioneer subwoofer ingebouwd om te kunnen luisteren? Anders wordt het toch gewoon op de gok kopen. Alvast bedankt!
 6. Dank voor jullie reacties Pimpmasters en Beus! De excalibur is inderdaad wat krachtiger en zal iets diepere bass geven maar mijn Kia Picanto zit nog wel in de garantie periode. Ik overweeg daarom een upgrade te doen bij de Kia dealer zelf. Wel wil ik ze allebei eerst even luisteren, dus even langs Pim Tensen de excalibur luisteren en misschien hebben ze daar ook de pioneer subwoofer? Anders even langs die andere winkel in hoofddorp. Raden jullie het meer aan om een subwoofer in te bouwen dan de originele speakers te vervangen?
 7. Oke bedankt, zeker even een kijkje waard! Ga van het weekend even langs.
 8. Heb je die ook eerst kunnen luisteren voordat je hem hebt gekocht?
 9. Hallo, Ook ik wil graag het geluid van mijn Kia picanto upgraden. Ik ben al lang opzoek naar goede speakers die ik kan inbouwen en ik overweeg het inbouwen van een subwoofer. Nu is het mij opgevallen dat er nog maar weinig winkels zijn waar je autospeakers ook echt kan luisteren voordat je ze koopt. Via het internet vind ik het namelijk erg moeilijk om goed in te schatten of de speakers aan mijn eisen voldoen. Heeft iemand suggesties voor goede speaker shops voor caraudio in omgeving Haarlem, Hoofddorp of omstreken?
×
×
 • Create New...