Jump to content

HansH

Leden
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HansH last won the day on November 15 2017

HansH had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About HansH

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro Executive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Levert de volgende versies op: (nog bedankt voor de link SatJunk! )
 2. HansH

  Brom Airco

  Bij mijn Niro bleek er een blad/takje in de buurt van de ventilator vast te zitten. Als de ventilator dan op max ging dan werd dat blad/takje richting de ven gezogen en raakte dan heel licht de schoepen. Tijdens de werkzaamheden van de recall hebben ze er even naar gegeken en de rommel weg gehaald. problem solved...
 3. Misschien heb je hier iets aan? Met name het stukje over [volume].
 4. Net op “mijnkia” zitten rondneuzen omdat de Niro vandaag een olie beurtje heeft gehad en tot mijn verbazing kom ik de 2019 versie van de onderhoud en reparatieprijzen tegen. Zoals te verwachten zijn de prijzen tov 2018 weer gestegen. Bijvoorbeeld de kleine beurt was in 2017 €199,50 in 2018 €215,50 en nu €217,00 en verder vielen me op dezelfde pagina nog 2 dingen op. Er staat nu een extra regel in met de inhoud “Volgorde type onderhoudsbeurt: Olie, Kleine beurt, Olie, Grote beurt” en de regel “Remvloeistof koppelingssysteem verversen (elke 2 jaar / 30.000 km)” is verdwenen. Tis maar een weet.....
 5. Zie mijn bericht een pagina of 2 terug.....
 6. Bedankt Ad7je! Voor de firmware/software update is een 32GB SD kaart trouwens niet echt nodig hoor. Als je toevallig ergens een 16GB kaart hebt liggen, dan vind de NIRO het ook helemaal prima. (proefondervindelijk bewezen) Ik heb dus eerst allebei de SD kaarten aangemaakt (software op een 16GB en de kaarten op de 32GB die in de Niro zit) en daarna achter elkaar de updates uitgevoerd. Ik ehhhh de NIRO kan er weer even tegen.
 7. In "D" is dat volgens mij niet zichtbaar te krijgen, maar als je hem in "S" zet dan krijg je het keurig te zien.
 8. Mee eens. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn.....
 9. Multi Route blijft WEL actief Multi Route blijft NIET actief
 10. Ben erg benieuwd of met name de “Multi route mode” zijn waarde blijft houden want die lijkt me best wel handig.
 11. HansH

  Remmen in de bergen

  WATER in je remleiding? Echt WATER, of was de remvloeistof erg verouderd? (kan ik me niet voorstellen want remvloeistof moet om de 2 jaar vervangen worden en de Niro's zijn voor zover ik weet hier nog geen 2 jaar op de markt.....) Hoe hebben ze dat opgelost, weet je dat toevallig? Bedoel je met "de rem ingedrukt zakt steeds verder omlaag" dat je rempedaal steeds verder omlaag zakt als je hem ingedrukt houd?
 12. HansH

  KIA e-Niro

  Heb er ook met veel belangstelling over zitten lezen, maar toen ik voor een nieuwe e-Niro exec het bedrag zag heb ik besloten toch maar even een poosje te wachten. Misschien in 2021 ?
 13. HansH

  Remprobleem Niro

  Bij mijn Niro het zelfde "probleem". Ik kwam er al snel achter wat de oorzaak is (bij mij in ieder geval) De "schokjes" bij het rustig afremmen worden veroorzaakt door het terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij koud weer is in het begin de motorolie wat aan de stroperige kant en daardoor werkt de dubbel koppeling nog niet optimaal. Als de motor- en dus de olietemperatuur oploopt wordt het effect van lieverlee minder totdat het uiteindelijk helemaal verdwijnt en alles weer soepeltjes verloopt.
 14. Interessant verhaal, maar wel pijnlijk voor Audi. Toch? https://www.autoblog.nl/nieuws/audi-e-tron-vernederende-kia-in-de-hoek-gezet-115430 Er staat trouwens nog een leuk “weetje” in de tekst. Voor wie geen zin heeft om het hele verhaal te lezen; ” In Nederland zijn er sinds de introductie van de Kia Niro Hybrid meer dan 10.000 exemplaren verkocht. De Kia Niro Hybrid is daarmee de bestverkochte hybride van Nederland in 2017 en 2018.”
 15. Bedankt voor de tip Casper! Vanmiddag er gelijk eentje besteld want ik was dat zoeken en graven in die diepe bak al lang zat! Hans.
×
×
 • Create New...