Jump to content
 

ehombie

Leden
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ehombie last won the day on April 12 2018

ehombie had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About ehombie

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/20/1984

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Venlo
 • Auto
  Kia Rio III (UB)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je er een op het oog hebt kun je toch vragen om een testrit...beter idee kun je niet krijgen...
 2. dan zit ik verkeerd met de locatie. mijn excuus. misschien niet goed terug gemonteerd bij evt reparatie van ventielatie kleppen defect. hierbij moet dashboard eruit. (ventilatie naar voeten werkt dan niet). dan zul je evt nog kunnen kijken naar de module of de pins zijn bezet op de connector. de module zal wel toegankelijk zijn..om te inspecteren.
 3. Zit de sensor niet bij de binnenspiegel naast de regensensor? Tzt even opzoeken met werkplaatshandleidingen... bij mij werkt het... had mijn kia nieuw uit de doos gekocht, ook superpack...idd was een optie issue toen, waaronder privacy glass (heb ik ook niet). Met name bij een iets latere aanvoer van kias na intoductie ging het mis met andere opties, hill assist ofzo. Doet er ook niet toe verder.
 4. zekering 11 --> 10amp controleren. (zie handleiding) Ze delen dezelfde massa. Niet dezelfde +. Dus kan goed dat verstelling werkt en inklappen niet. (even snel bekeken)
 5. Kan.....moeilijk te zeggen met jouw informatie.
 6. Och ja kan gebeuren....(was in de veronderstelling dat je zelf de werking van knopjes weet) als je met perslucht werkt. Let even op dat je deze ook op een druk zet, dat je dingen niet beschadigd. (Zoals een potmetertje achter die schakelaar)
 7. Mijn vermoeden zegt dat je eens dat paneeltje met knoppen en lichtregelaar eens eruit moet halen.
 8. Ik persoonlijk vind 100.000 wel een goede stand. Olie gaat naar mijn idee wel achteruit... door warmte en rondpompen. Maar lifetime komt er bij mij niet in wat de fabrikanten zeggen. (Lifetime voor de eerste eigenaar is het meestal...)
 9. Sherp diagnose op afstand. Chapeau!
 10. Opzich doe je het niet verkeerd...maar wordt die 50amp zekering weer niet onderverdeeld.? Of gaat die naar een enkele module. (Ben niet zo bekend met kias) Je meot het zien als een schietrooster, je werkt van de buitenschil naar de roos. maar soms of op een gegeven moment heb je een stroomschema nodig.... 0,05a moet een streefwaarde zijn, Als de auto in slaap is. Dit is bij de meeste binnen 10 a15 min, (maar bij mijn bmw na 1 uur.) En de deuren (evt ook motorkap) moet je even fictief op slot zien te maken (lijmklem). Als een module ziet dat een deur open staat....of je maakt hem open
 11. ehombie

  Beste koop Accu

  Eerst even kijken wat je nu hebt qua afmeting en type En dan een merk accu van varta of bosch (heeft mijn voorkeur) Er zijn ook sites die alleen accus verkopen waarbij je kenteken in kunt vullen. Die zijn misschien iets voordeliger. autodoc zou ik niet doen ivm levertijd....(opzich niks mis mee hoor)
 12. enkele kenmerken bij defect: 1 Verhoogde onderderdruk "onder de olievuldop" 2 wanneer je oliepeilstuk eruit trekt hoor je hem direct anders lopen --> icm verhoogde onderdruk bij olievuldop (maar dan moet die ook echt stuk zijn) 3 lean codes (arm mengsel) 4 beroerd stationair lopen (door vacuumlek heet dat) dit is vaak ook het geval icm punt 3 5 Olie verbruik neemt toe Waar die bevindt geen idee...(vaak zit die geïntegreerd in kleppendeksel)
 13. ehombie

  Kia rio start niet

  Even zoeken in dit forum. Daar heb ik ergens wat beschreven wat MOGELIJK de oorzaak kan zijn...extra schaelaar in koppelingspedaal.
 14. Als ik een tijd niet meer in de rio heb gereden (wel de 1.1) heb ik hetzelfde....dan slaat die bij mij ook wel eens af. Is gewoon een eigenschap van de rio denk ik... Dit gebeurd me sinds de aanschaf van 2011 nog steeds. Maar kan ook komen dat ik in de andere auto automaat heb en het "koppelingsgevoel" een beetje verlies.
 15. ehombie

  Accu's

  Inderdaad wat xtra40 zegt. Of ze zijn vergeten dat er een start/stop systeem inzit?
×
×
 • Create New...