Jump to content

ehombie

Leden
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ehombie last won the day on April 12 2018

ehombie had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About ehombie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Venlo
 • Auto
  Kia Rio III (UB)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niet druk om maken...belast alleen maar je startmotor onnodig (en accu). Op verzoek doe ik deze bij bmw zelfs uitschakelen. Een inleer/aanmeld procedure van de (agm) accu kan nog helpen? Combinatie van starten en uitschakelen binnen gestelde tijd. heb ik ergens vermeld op dit forum.
 2. Vergeet die opmerking maar van die deuren. Ik zie 2 "systemen" adhv geleverde info. Waar ze zitten kan ik niet aflezen. Aan de pin bezitting op conector c13 van je ecta module kun je zien of je de europse super lock variant hebt1 (waar die module zit weet ik zo niet) Wat ik zou doen om het nog makkelijk te houden zoek die relais op en verwissel ze systematisch met een vergelijbare als die er is. (Je hebt denk ik een zekeringkast in de auto en onder de motorkap) Probeer te luisteren of ze klikken Volgende stap kan zijn met een testlamp het een 0ander uitsluiten
 3. Audio is niet echt representatief via telefoon...maar goed je kunt het proberen. Een bezoek aan dealer is voordehand liggender.
 4. Als hippe lip het zo stelt, kun je er inderdaad vanuit gaan. Dat het niet lukt. Sommige merken/modellen laten zich coderen. Deze niet...jammer. Bedankt voor het delen.
 5. Als je het wilt tackelen probeer een stroomdiagram te bemachtigen...ben verder niet bekend met deze auto. Soms is de bestuurders deur de baas... Evt de bekabeling controleren in het schanierpunt van de deur Je zou evt nog kunnen kijken of het aan een van de overige deuren ligt door de connector van de deur los (1 voor 1) te halen en vervolgens te sluiten (slot doorduwen met schroevendraaier in de deur ipv fysiek dicht doen)
 6. Je kunt misschien vragen aan de dealer of dit te coderen is zoals jij wilt, standaard uit. Peanuts voor hun, zeker als je hem langs brengt voor onderhoud. De wat duurdere universele scanners (autels, launch) hebben misschien ook die mogelijkheid...als je een universeel garage weet. Bij startstop systemen gaan dealertjes moeilijk doen is mijn ervaring...(bij bmw)
 7. Kan zijn dat je door permanent indrukken je module niet inslaap wilt gaan...omdat hij continu een signaal ziet vanuit die knop.
 8. Op ebay is wel wat te vinden tegen betaling...
 9. Lampjes kunnen kapot gaan...dan zul je even cluster moeten uitbouwen. Dan kom je erachter. (Zal toch niet zo moeilijk zijn) Saftey systemen Uitprogrameren/coderen bij kias heb ik geen weet van...lijkt mij ook niet voor de hand liggend.
 10. Misschien even een stapje terug...heb je ze wel aangezien? In hoevere waren/zijn deze standaard? Heb je een abspomp? En heb je ergens een airbag logo op dasboard? Instumentclusters kunnen de lampjes wel hebben maar hoeft niet altijd te betekeken dat ze het hebben. Met uitlezen weet je meer...(kun je precies zien welke modules je hebt)
 11. vanaf/tussen 2,5 en 3 mm van orginele dikte is vervangen (dacht ik...) als je nieuwe koopt bij autodoc staan bij sommige merken een min dikte genoemd. Blokken zou ik ook meenemen in proces.
 12. Stinger is mooier Maar verder vindt ik het een appel en peer vergelijking qua segment, wegligging, uitrusting en $
 13. Enige tip mijn inziens.... Goed naar de (weers) omstandigheden, instellingen en verbruikers (lampen, airco e.d.) zodat men het evt kan nabootsen. Zeker als er geen foutcodes voorhanden zijn Anders is het moelijk diagnose stellen of waar je moet beginnen. Probeer de volgende keer geen foutcodes te wissen als men dat probeert te doen, of op zijn minst op te slaan/noteren als men die wilt wissen.
 14. Als je de melding van de reset/uitlezing niet weet is het een beetje gissen...(mijn inziens) Als het onder de garantie valt is er niks aan de hand. (Buiten dat het wel vervelend is dat je de auto moet wegbrengen enz...)
 15. ehombie

  Schakelkabel Rio 2013

  Goed bezig ewijk! Mocht het mij overkomen neem ik bovenstaande mee. Wbt werkplaats handleidingen heb ik via ebay bemachtigd. Voor nog geen 10 euro ofzo.
×
×
 • Create New...