Jump to content
 

John Kanon

Leden
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

John Kanon last won the day on August 5 2015

John Kanon had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

About John Kanon

 • Rank
  Gevorderd Lid
 • Birthday 12/01/1966

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Enschede
 • Auto
  Kia Picanto Comfort 2013

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Dat verhaal kende ik nog en daarom dacht ik zonder problemen het tankstation te halen. Ik kon incl. de jerrycan met moeite 33,5 liter tanken,ritje daar naar toe verrekend. Daarom weet ik ook zeker dat de tank niet leeg was. Het moet aan de enigzins schuine stand van de auto hebben gelegen,een andere verklaring heb ik niet. Door de ISG was de motor uit. Als ik hem had laten lopen,was er waarschijnlijk niets aan de hand geweest. Heb nu wel een mooie jerrycan
 2. En daar sta je dan op zaterdagmiddag in de stromende regen voor een groen stoplicht. Auto wil niet meer starten,geen benzine,althans dat denkt de Pica. Ik was met een omweg onderweg naar het tankstation,maar heb dat dus niet gehaald. Om een lang verhaal kort te maken,er zat achteraf nog minimaal 3 liter in de tank en toch wilde ´ie niet meer starten. Normaal kan ik nog dik 150 km rijden als het lampje gaat branden,nu kwam ik niet verder dan een kleine 100. Dat het in de winter wat minder is,geloof ik wel. Heb de K.I.W. nog gebeld,maar die doen in dit geval niets voor je:eigen schul
 3. Hier heel lokaal:Op mijn eigen stoel geen slijtage ( na 18.000 km in 2,5 jaar),wel regenvlekken,de dealer heeft al aangeboden de stoel te shamponeren,maar op de passagiersstoel,waar zelden iemand zit,wel op div. plaatsen pluisjes,alsof er met een schuurspons overheen is geweest.Kan het niet verklaren,maar geen ramp.
 4. Lijkt me dat je dan eerst even contact opneemt met de dealer,misschien is het zo gepiept.
 5. Heb mijn dure Pioneer net voor 275 euro verkocht,spotprijsje,maar kon er niet meer voor krijgen en nog langer laten liggen was ook geen optie,dan is ie helemaal niets meer waard. Als je een prijzig systeem neemt en je auto staat aan de straat,hou er dan rekening mee,dat je na een tijdje raar staat te kijken. Bij mij binnen een jaar 2x ruit ingeslagen en meer schade ( eigen risico) dan wat de nav. nog heeft opgebracht. Denk goed na voor je eraan begint. Uiteraard zijn er mensen die al jaren geen last hebben,maar je loopt een flink risico.
 6. Ik heb een Comfort uit 2013. De radio die daar inzit is zonder Bluetooth,voor de rest is deze identiek aan jouw radio. Zover ik tenminste heb kunnen ontdekken op het web.
 7. Ik heb het over de originele radio/cd speler. Dat microfoontje had ik wel,maar die hoorde bij de navigatie die er bij aankoop is ingezet. Deze is vorig jaar uitgebouwd i.v.m. 2 mislukte inbraken,dat microfoontje is nu dus ook weg. Die Pioneer navigatie heeft wel bluetooth,die zul jij er dan nog wel in hebben.
 8. Heb het ook geprobeerd in mijn Picanto,maar volgens mij heeft de originele radio/cd geen bluetooth. Het werkt in ieder geval niet en als ik op media druk begint automatisch de cd speler en er valt niets te kiezen.
 9. Ging langselkaar heen,als de 1.0 ook een ketting heeft,is er uiteraard geen probleem.
 10. Schokbrekers zou ik ook pas doen als er niet meer normaal mee te rijden viel,maar distributieriem is m.i. wel een groot risico. Ik lees dat de 1.2 een ketting heeft,maar de 1.0 heeft volgens mij een riem,al ging de lijst die ik raadpleegde tot het oudere model 2011. Een nieuwe riem kost wel een paar honderd euro,of meer,maar een nieuwe motor wordt al snel een nieuwe auto.
 11. Zijn de schokbrekers al eens vervangen? En de distributieriem,wanneer is die vervangen?
 12. Misschien ook iemand die mijn bovenstaande vraag kan beantwoorden?
 13. Kom je gemiddeld weer op je vertrouwde verbruik,ik had niet anders verwacht.
×
×
 • Create New...