Scharleo

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Scharleo

 • Titel
  Newbie

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Scharleo

  stotteren/schokken bij 80 km constant

  Ik heb laatst mijn Niro voor het eerst bij de dealer gebracht voor een 15000km beurt. Sinds die tijd ervaar ik dat als een constante snelheid (80) rij op cruise controle hij lijkt te stotteren / schokken . Het is heel ligt te voelen en lijkt met een koude motor erger te zijn. ( het is net of er een bougie overslaat ) Ook is er een update gedaan aan de autmaatbak die je nu veel meer voelt als je bij een stoplicht aan komt en hij gaat terugschakelen. Dit was voor de update zeker niet zo. Zijn er meer Niro rijders die dit ervaren of ben ik de enige? Voor de rest ben ik een hele tevreden Kia Niro rijder.
 2. Scharleo

  Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Ik heb het idee dat alle merken de nieuwe auto's afleveren met minder profiel dan dat je krijgt als je nieuwe banden koopt bij de regulieren handel. We hebben het nog eens na gemeten en kom op 6.5mm bij alle banden!
 3. Scharleo

  Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Heb net bij een collega gekeken met een nieuwe 3008. Deze heeft ook 6.5 mm profiel, toen nog even bij de bandenhandel langs gereden en daar hebben de zelfde banden 9mm profiel! Blijkbaar doen ze allemaal het zelfde.....! Toch voel ik het als "de boel belazeren" of vindt iedereen dit maar normaal? Ik vindt dit bijna net zo erg als "sjoemel software"
 4. Scharleo

  flitspalen laden via usb

  Nog even wachten dus tot Kia deze app ook voor de iphone uit brengt. Heeft iemand al een idee wanneer? Meneer Kia......!
 5. Scharleo

  Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Hallo, Ik heb net mijn nieuwe Niro en het viel me op dat ik wel erg weinig profiel op de banden had. Dus ben ik eens gaan meten, en tot mijn verbazing hebben mijn banden slechts "6mm"profiel diepte. Normaal hebben nieuwe banden volgens mij altijd 10mm profiel diepte. Op die manier ben ik wel heel snel aan nieuwe banden toe. Zo kunnen ze snel wat aan je verdienen!!
 6. Scharleo

  flitspalen laden via usb

  Hallo Ik ben sinds een week de trotse eigenaar van een nieuwe Kia Niro. Maar ik zit met een probleem NL: hoe krijg ik de flitspalen geïnstalleerd in mijn navigatie. Ik moet nu constant verbonden zijn via mijn mobiel en die moet ik elke keer als ik ga rijden dan eerst verbinden als hotspot. Dus lijkt het me veel makkelijker als je de camera's er vast in kan zetten (net als bij tomtom/garmin). Ik heb gelezen dat je dat kunt doen via een usb stik, met een GPX bestand? Waar haal ik dat vandaan, hoe werkt dat? Heeft iemand hier al ervaring mee? Dank voor jullie inbreng!