Scharleo

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Scharleo

 • Rang
  Newbie
 1. Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Ik heb het idee dat alle merken de nieuwe auto's afleveren met minder profiel dan dat je krijgt als je nieuwe banden koopt bij de regulieren handel. We hebben het nog eens na gemeten en kom op 6.5mm bij alle banden!
 2. Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Heb net bij een collega gekeken met een nieuwe 3008. Deze heeft ook 6.5 mm profiel, toen nog even bij de bandenhandel langs gereden en daar hebben de zelfde banden 9mm profiel! Blijkbaar doen ze allemaal het zelfde.....! Toch voel ik het als "de boel belazeren" of vindt iedereen dit maar normaal? Ik vindt dit bijna net zo erg als "sjoemel software"
 3. flitspalen laden via usb

  Nog even wachten dus tot Kia deze app ook voor de iphone uit brengt. Heeft iemand al een idee wanneer? Meneer Kia......!
 4. Nieuwe banden slechts 6mm profiel?

  Hallo, Ik heb net mijn nieuwe Niro en het viel me op dat ik wel erg weinig profiel op de banden had. Dus ben ik eens gaan meten, en tot mijn verbazing hebben mijn banden slechts "6mm"profiel diepte. Normaal hebben nieuwe banden volgens mij altijd 10mm profiel diepte. Op die manier ben ik wel heel snel aan nieuwe banden toe. Zo kunnen ze snel wat aan je verdienen!!
 5. flitspalen laden via usb

  Hallo Ik ben sinds een week de trotse eigenaar van een nieuwe Kia Niro. Maar ik zit met een probleem NL: hoe krijg ik de flitspalen geïnstalleerd in mijn navigatie. Ik moet nu constant verbonden zijn via mijn mobiel en die moet ik elke keer als ik ga rijden dan eerst verbinden als hotspot. Dus lijkt het me veel makkelijker als je de camera's er vast in kan zetten (net als bij tomtom/garmin). Ik heb gelezen dat je dat kunt doen via een usb stik, met een GPX bestand? Waar haal ik dat vandaan, hoe werkt dat? Heeft iemand hier al ervaring mee? Dank voor jullie inbreng!