Jump to content

excellent

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About excellent

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Pro Cee'd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks for the reply! Ik kom op verschillende sites 100 NM tegen maar ook weer lager én hoger. Niemand anders die het weet? Misschien dan inderdaad maar even een specialist raad plegen.
 2. Ik heb de 17'' aluminium velgen onder mijn auto. Ik zou graag willen weten wat het aanhaal moment is van de wiel moeren. Iemand een idee welke dit precies is? Bij voorbaat dank!
 3. Ik heb de 17'' aluminium velgen onder mijn auto. Ik zou graag willen weten wat het aanhaal moment is van de wiel moeren. Iemand een idee welke dit precies is? Bij voorbaat dank!
 4. 5W20 kom ik uit op dit schema. Bij de accu wordt 75Ah aangeven maar het gaat mij ook om de officiële Kia specificaties. De lampjes site heb ik wel wat aan! Thanx!!
 5. Ik heb even online zitten neuzen door de handleiding heen maar geen antwoorden op mijn vragen. Ik zie de hoeveelheid olie maar nergens welk type olie erin moet. lampen vervangen idemdito. Geen specificaties welke lampen er in zitten. Over de distributieketting ook niet speciaals dus zal wel geen onderhoud nodig hebben? Over de accu ook niets kunnen vinden... Boekje gaat nergens over of ik moet het niet kunnen vinden. Iemand de antwoorden?
 6. Niemand? Het zijn voor Kia Cee'd rijders toch niet echt moeilijke vragen volgens mij...
 7. Ik zoek wat technische achtergrond van mijn Pro Ceed 1.6 benzine uit 2008. Bijvoorbeeld: -Wat voor olie gaat erin en hoeveel? -Wat voor lampjes worden er gebruikt in de koplampen. (zowel dimlicht, stadslicht en parkeerlampje) -Bandendruk weet ik ondertussen al. 2,2 bar rondom. -Wat voor accu wordt hier aanbevolen? (Ah) -Deze motor heeft naar wat ik begrijp geen distributieriem maar een ketting. Is er nog wat belangrijks te weten over dit systeem? Misschien nog goede onderhoud tips of handige weetjes?
×
×
 • Create New...