Ga naar inhoud

Kiavictor

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Kiavictor

 • Titel
  Newbie
 1. Kiavictor

  Orginele Kia Cee'd dakdragers lopen bol?

  Mijn originele Kia-dakdragers lopen óók bol.
 2. Kiavictor

  Ruimte voor een volledig reservewiel?

  Ik heb een SEE'D 2 SW van 2017. Heb op een sloperij een thuiskomer gekocht; compleet met gereedschapsset en krik. Deze past zó, dat de ondiepe bakken -direct onder de vloer- kunnen blijven zitten. Victor.
 3. Kiavictor

  Verbruik

  Het verbruik lijkt bij mij wel mee te vallen. Heb er ook pas 4250 km op zitten. Wat mij opvalt is dat ik regelmatig in de 6e versnelling minder zuinig lijk te rijden dan in 5. Gewoon op de snelweg... Ben ik de enige? See'd SW 1.0 120 PK.
 4. Kiavictor

  Fietsendrager zonder trekhaak ??

  Hoi Peterrrrr, Ben ik óók naar op zoek geweest. Ff is nog een drager voor aan de achterklep in beeld geweest, maar ook dán heb je een kabelboom nodig omdat de fietswielen voor de achterlichten hangen. Dus wordt het dan tóch nog best prijzig. Daarom heb ik nu een "voorvorkdrager" gekocht. Gaat op het dak. Voorwiel eruit en vork wordt vastgezet + een riempje door het achterwiel. Let voor de juiste uitvoering op het gewicht van de fiets.
 5. Kiavictor

  Nieuw

  Thanks...
 6. Kiavictor

  Nieuw

  Hallo allemaal, nieuw hier; Vorige week een SEE D SW GT-Line de showroom uitgereden. Ben voorlopig wel bezig het forum door te spitten voor nieuwtjes en eventuele upgrates voor mijn auto.
×