Ga naar inhoud

Skia

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Skia

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro
 1. Skia

  Dreunen Kia Niro

  Binnen 6 maanden 12.000 km gereden. Sinds enkele weken merk ook ik een lichte trilling. De trilling is voelbaar door het gaspedaal, de stoelen maar niet door het stuur. Heel licht maar doet absoluut afbreuk aan het comfort. Vorige week hebben de 18" wielen plaatsgemaakt voor 16" Vredestein Snowtrack 206/60R/16 winterbanden. Qua geluid is het een verschil. Deze banden zijn stiller, echter de lichte trilling blijft. Binnenkort maak ik een afspraak bij de garage.
 2. Skia

  Voorwielen Kia Niro 2017 slingeren

  Ik was al bijna op weg naar de dealer toen ik deze topic las. Door in- en uitschakelen van de LKAS kwam ik erachter dat dit de oorzaak was van het vreemde stuurgedrag. Persoonlijk vind ik de stuurcorrectie niet prettig. Het lijkt alsof je de auto niet onder controle hebt. Als je van rijbaan wisselt en over een markering rijdt, lijkt het inderdaad alsof de auto een spoor kiest.
 3. Skia

  Stoelen

  Mijn vorige auto was een Citroën C5. Na 3500 km in mijn Niro is een ding duidelijk. Deze stoelen halen het niet bij het comfort van de Citroën.
 4. Skia

  Wat krijg je bij een nieuwe Niro

  Mijn iphone heb ik met ‘n kabeltje aangesloten. Dan werkt het prima, ook de navigatie via google. Ja, je verbruikt dan wat data van je telefoon abonnement. Helaas ben ik erachter gekomen dat de kaarten 2 jaar acher liggen.
 5. Skia

  Blazende motor bij koude start

  Mooi, dus dat is normaal. Ik heb drie keer testgereden. Toen was de auto dus blijkbaar ‘opgewarmd’.
 6. Skia

  Blazende motor bij koude start

  Sinds twee weken ben ik eigenaar van een Kia Niro design edition. Wat mij opvalt is dat de motor, enkele seconden na een koude start, ongeveer een/twee minuten “blaast”. Het idee van de koeling die explosief aanslaat en z’n werk doet of van een choke ( vroeger was een auto uitgerust met een choke die bij een start de auto snel op temperatuur bracht). Na een paar minuten wordt de motor rustig en hoor je enkel de elektromotor. In mijn beleving moet de auto elektrisch starten dus amper geluid maken. Wie herkent dit?
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.