Jump to content

BarneyRubble

Leden
 • Posts

  1,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

BarneyRubble last won the day on January 20

BarneyRubble had the most liked content!

3 Followers

About BarneyRubble

 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018 nu ingeruild.
  25-05-22 Mijn Nieuwe Sportage PHEV Dynamicplus opgehaald.

Recent Profile Visitors

5,724 profile views

BarneyRubble's Achievements

 1. Ik dacht juist dat de GT- Plus line dit wel aan de voorkant had, is dit niet het geval dus.? Aan de voorkant heeft mijn PHEV DynamicPlusLine dit sowieso niet.
 2. Probeer het maar eens. Het staat wel in de handleiding voor verschillende types maar staat niet bij de uitvoeringen vermeld.
 3. Dit heeft ie welstandaard ( compleet ) vanaf de comfort uitvoering dus toch zelfremmend op bepaalde punten
 4. Oh, oke dan, dus misschien wel op sommige uitvoeringen, had het eerder wel zien staan maar verder geen aandacht aan gegeven. Thanks Het staat alleen bij geen enkele uitvoering vermeld, ben benieuwd of iemand het wel heeft.
 5. Zit er helaas niet op, dus doe het altijd zelf om de mooie 19 inch hoge velgen te beschermen tegen hoge stoepranden.
 6. Ik heb hiervoor de Kia Niro HEV gereden en die nam de klinkerwegen met hobbels en kuilen redelijk goed en schommelde minder omdat die lager was en had 18 inch velgen. De Sportage die ik rij de PHEV DynamicPlusLine, dempt zeker meer de trillingen van de klinkers/keien maar schommeld doordat hij best hoog is en de 19inch velgen wel meer met hobbels en kuilen, verkeersdrempels neemt hij daarintegen wel weer vloeiender vanwege de hoge velgen.
 7. Ik heb meegemaakt dat de mist zo erg was geworden dat de bijrijder op de 5 baans snelweg bij schiphol in een hevige mistbank met raampje open moest kijken waar de rechterlijn van die betreffende rijbaan zat, op dat moment had ik gehoopt dat een hulp zoals de line-assist toen al bestond en in dichte mist ook goed werkte. Level 5 gaat met dit soort situaties nog een heel poosje doorsudderen.
 8. Heb vanmiddag nog wat leuks ontdekt, de Sportage geeft gewoon realtime sportuitslagen aan je door als je wilt, waaronder Voetbal, daar zit dan o.a de eredivisie bij, het moet toch niet gekker worden
 9. Mooi jullie reactie's hierover, het zal dus nog een zware dobber worden om iets te produceren wat bij ( dichte ) mist alsnog de auto tussen de lijnen houden, zal naar mijn mening een stuk veiliger zijn.
 10. Niemand die zijn ervaring hiermee kan delen
 11. Iets heel simpels, ik heb ook in het begin gehad dat ik vaak dacht dat de stekker niet ontgrendeld was, totdat ik gegeven moment iets harder aan de stekker trok en hij meteen los kwam Je weet maar nooit.
 12. Hij blijft nog steeds erg hoog in zijn toeren hangen bij wegrijden en overschakelen tot zijn 3, daarna blijft hij rustig. Als ik zelf met de " Flippers " opschakel en vooral van wegrijden vanaf 1 sneller naar 2 en 3 laat opschakelen dan blijft de motor mooi rustig en maakt geen hoge toeren meer, dit bewijst wel dat als de automaat zelf opschakeld hij langer ( te lang ) in zijn hoge toeren blijft voordat hij doorschakeld tot in de derde versnelling.
×
×
 • Create New...