Jump to content

BarneyRubble

Leden
 • Posts

  1,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

BarneyRubble last won the day on April 5

BarneyRubble had the most liked content!

4 Followers

About BarneyRubble

 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers/ Smartphone's/Tablets/Gadgets
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018 nu ingeruild.
  25-05-22 Mijn Nieuwe Sportage PHEV Dynamicplus opgehaald.

Recent Profile Visitors

6,431 profile views

BarneyRubble's Achievements

 1. Rijd nu bijna een jaar ook de PHEV DynamicPlus. De Line Controll schakelt idd zichzelf bij het opnieuw starten steeds aan en dit is niet uit te zetten bij mij. Verder heb ik ook direct gemerkt dat op benzine bij het wegrijden de motor ook eerst een hoop toeren maakt voordat hij uiteindelijk opschakelt, ik ga dit in Juni bij de eerste beurt zeker aangeven. Ik zelf heb bij het laden via mijn eigen wallbox geen problemen en hetzelfde geld voor openbaar laden, stekkers er in, auto op slot, kia pass of App met scanner voor de laadpaal en direct laden, bij het uitzetten eerst de pas/app er weer voor, daarna de auto ontgrendelen en de stekkers verwijderen.
 2. Wij hebben ze van Mepal, Passen keurig in de gaten van de Sportage en blijven vele uren lekker warm of koud. Die met de inwendige draaidop drinkt onder het rijden subliem, gebruik hem 5 dagen in de week, echt top. Altijd warm of koud drinken bij je, dankzij de isoleerfles Ellipse 500 ml in Nordic green. Ideaal voor lange autoritten. Zelfs als de tijd je niet snel genoeg kan gaan krijg je gegarandeerd energie van een lekkere meezinger uit je speakers en een ijskoud drankje aan je zijde! Vul de Mepal thermofles met een fris watertje (bubbel mag ook!) en je drankje blijft (ijs)koud tot de laatste druppel. Bijkomend voordeel: zo blijf je lekker wakker. Je zou bijna hopen op file... bijna. De isoleerfles Ellipse 500 ml houd je drankje tot 12 uur warm en tot maar liefst 24 uur koud. De buitenkant van de fles blijft uiteraard koel en droog, hoe warm of koud de inhoud ook is! Tip: spoel de fles voor het vullen om met heel koud of heel heet water, voor maximaal effect! Om zolang mogelijk van je product te kunnen genieten raden wij aan de gekleurde fles met de hand af te wassen. De kunststof onderdelen van de dop mogen wel gewoon in de vaatwasser. Houdt je drankje 12 uur warm en 24 uur koud. Ook geschikt voor bruiswater. Ruime opening, zodat je er ook ijsblokjes in kunt doen. De buitenkant van de fles blijft koel en droog. https://www.mepal.com/nl/isoleerfles-ellipse-500-ml-nordic-green-104171092400
 3. Heb je zojuist een prive bericht met bijlage gestuurd, was al een tijdje met de Moderator Jheroen hiermee bezig geweest en laatst werkte het weer maar heb hem zojuist ook weer bericht hierover.
 4. Na elke tankbeurt reset ie hem direct automatisch op 0 en telt dan weer bij elkaar op tot de volgende tankbeurt,
 5. Net nog even gekeken, van FM naar Dab+ lukt dus wel via de modus knop, anderom dus blijkbaar weer niet.
 6. Gisteren een tulpenroute in Drenthe gereden, maar mis ik nu toch de dagteller die alle gereden kilometers bij houd totdat je het zelf reset.? Zodra je begint te rijden registreerd hij de " rit info " deze zie je gelijk als je de auto stopt of voor die tijd opvraagt. Start je daarna de auto weer dan begint de " rit info " weer opnieuw en is de vorige data weg, een dagteller die het totaal bij houd heb ik dus tot dit moment nog niet kunnen opvragen?
 7. Die van mij laad buiten op maar bij 100% staat hij altijd op 60km, 70km actiradius heb ik helaas nog nooit zien staan, laat staan de 78km die Kia in het begin aangaf op zijn websites. Zowel met 220v als eigen laadpaal .
 8. Via de linkerknop op het stuur wissel je eenvoudig tussen verschillende modussen dus ook tussen Dab+ en Fm
 9. Betreft de Kia Charge App /Pass Kreeg vanmorgen deze nieuwe tarieven voor het opladen via Kia Charge. Pricelist.pdf
 10. Oh oke dan, ziet er idd niet slecht uit, viel het plakken mee want kan me voorstellen dat het wel presiesie werk is met zoveel hoeken.
 11. Heb het ff gemist, waar gaan jullie deze stickers plakken dan
 12. Ja dat is het wachten waard geweest, toch een zwarte uitvoering als ik het zo zie ? , ik ben benieuwd wat je eerste verbruik is geweest op die 1000km rit. ( graag even vermelden op het " Verbruik " topic ), ben benieuwd. Maar heel veel plezier met je mooie bolide en met de extra hulp optie's hoef ik niet meer te zeggen van " houd hem tussen de lijntjes " dat doet ie zelf wel.
 13. Bjj mij rond de 30 min, gegeven moment moet je de auto uitzetten voordat het verder gaat, onder het rijden zou ik het dus niet doen maar thuis lekker voor de deur
×
×
 • Create New...