Jump to content

BarneyRubble

Leden
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

BarneyRubble last won the day on October 3 2019

BarneyRubble had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About BarneyRubble

 • Rank
  Bevorderd Lid
 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018

Recent Profile Visitors

1,278 profile views
 1. Zorg er dan wel voor dat de VPN die je neemt zeker geen logbestanden bijhoud, deze kunnen immers bij een Rechter opgevraagd worden en ben je bij niet legale praktijken als nog de pineut.
 2. Ziet er stoer uit, denk wel dat 18inch velgen er mooier onder staan maar dat is een persoonlijke keuze.
 3. Kwam er vanmiddag ook achter dat zodra ook de remlichten van de aanhanger niet werken dat je dan ook een akoestisch geluidje achter in de Niro hoort elke keer dat je de rem in trapt. Dit is toch echt wel iets apart dat je van binnen in de auto waarschuwings geluiden krijgt als iets van de verlichting/stekker van een aanhanger/caravan/trailer enz. niet werkt.
 4. Heb ook al lang TT Go op me Smartphone staan, incl kaartupdates en verkeers info. ( beide ook gratis ) Verder heb ik op het dashboard vaak mijn TT Go6000 op mijn dashboard staan op een echt geweldige TT Plate, deze heeft continu ook internet doormiddel van een simkaart, dit is ook gratis en levenslange kaartupdates tot hoelang de TT blijft werken. Beide TomToms werken echt zeer veel beter als de nu ingebouwde Navi van Kia.
 5. Rijd nu gemiddeld 1 op 18, bijna de hele zomer 1 op 24/25 gereden. Probeer ook nu in de koudere tijden de accu zoveel mogelijk onder het rijden op te laden, bij warme motor pakt ie hem dan eerder op de accu en dat merk je direct aan je verbruik. Vooral op de snelweg in sportstand gaan rijden dan laad ie echt sneller op en rijd je bij het verlaten van de snelheid weer terug naar Eco gezet ruime tijd op accu, ook op 80km wegen.
 6. En kijk dan meteen hoe je accu aan het opladen is, mocht je verbruik in sportstand net iets meer zijn dan compenseert zich dit zeker met de kilometers die je elektrisch met bijna volle accu kan rijden zodra je de snelweg weer af komt.
 7. Wat super werkt is het volgende. Ik rijd iedere dag op 60 en 80 km wegen, ik doe het volgende, ik rijd rustig tot aan de 64 km of 84 km p/uur en laat dan het gas los tot de snelheid op 60 of 80 staat, op dat moment activeer ik de cruisecontrol en voel dan direct dat de niro overschakeld en elektrisch gaat rijden, ik rijd dan lekker met het verkeer mee maar rijd dan direct menige kilometers op de Accu dus volledig elektrisch. Ik heb op deze manier altijd een gemiddeld verbruik van min.1op23 tot soms wel 1op34 bij zeer korte stukjes. Op de snelweg zet ik hem altijd op sportstand omdat hij dan vele malen sneller de accu oplaad en dit zie je direct op je display, daarnaast laat ik bij afritten en komende rotondes, kruispunten de niro uitrollen dus met voetje van het gas af, krijg met navigatie aan hier ook meldingen van om op die manier de accu weer direct op te laden. Ik heb me niro nu 15 maanden en kom tot op heden niet onder de 1op22 en geloof me, ik rijd netjes de maximum snelheden.
 8. Ik heb vanavond na ruim een jaar de Niro te hebben een handige optie ontdekt. Als je er een aanhanger of fietsendrager achter hebt hangen en de stekkerdoos gekoppeld dan krijg je een arkoestisch signaal gelijk aan het ritme van je knipperlicht zodra de niro ontdekt dat of je rechter of linker knipperlicht van de aanhanger of fietsendrager niet werkt. In mijn geval ontdekte ik dit vanavond bij toeval omdat het linkerknipperlicht van de aanhanger niets deed, zodra ik de linkerkant liet knipperen hoorde ik een waarschuwing geluid op maat van het aan/uit van het knipperlicht, deed ik hem naar rechts dan was het geluid verdwenen omdat die het wel deed. Na wat rommelen aan de stekker deed links het weer en stopte de geluidsignalen. Handig om te weten toch.?
 9. # Dropje, Ik heb een paar topics terug alle downloads hier online gezet zodat iedereen ze daar simpelweg kan aanklikken en downloaden. Kijk onderin op pagina 18, de 3 verschillende nieuwe versies kan je daar van me downloaden
 10. Whatsapp werkt zeker wel met Android, je kan onder het rijden een ontvangen bericht laten voorlezen en kan je simpel via spraakbesturing een Whatsapp bericht beantwoorden of een nieuw bericht maken. Werkt super.
 11. Ik heb zelf ook een S9 en ik denk dat hij bedoelt of Android Auto ook zonder Usb kabel werkt. ! Dit werkt helaas nog niet, maar je kan wel in de instellingen van Android Auto instellen dat zodra je Smartphone de bluetooth van je Auto detecteert dat hij dan direct naar het Android Scherm op je Telefoon gaat, mede voor Auto's die geen Navigatiescherm in de auto hebben dus krijgen dat scherm dan automatisch op de Smartphone, best handig >
 12. Hoe krijg je de deuren dan open, ben daar dan wel heel benieuwd naar.
 13. De nieuwe interface ziet er een stuk mooier uit met nu verscheidene apps in beeld, alleen reageren sommige apps niet of niet direct bij het aantikken.
 14. Ja dat weet ik, Ik dacht dat het je via de mirror site niet lukte om jou geschikte versie te downloaden, vandaar dat ik alle 3 de verschillende versies er voor een ieder hier er opgezet heb als hulp.
 15. Ja dat weet ik, Ik dacht dat het je via de mirror site niet lukte om jou geschikte versie te downloaden, vandaar dat ik alle 3 de verschillende versies er voor een ieder hier er opgezet heb als hulp.
×
×
 • Create New...