Jump to content

BarneyRubble

Leden
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

BarneyRubble last won the day on October 3 2019

BarneyRubble had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About BarneyRubble

 • Rank
  Bevorderd Lid
 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018

Recent Profile Visitors

1,354 profile views
 1. Ik heb hem er inmiddels al bijna een jaar inzitten in mijn Niro 2019, vindt hem erg handig.
 2. Is hij geschikt voor op de motor en wat vraag je er voor?
 3. Met deze kabel van de Action laad mijn S10 wel op maar Android Auto doet er niets op, wordt niet herkent, alle waar voor je geld natuurlijk. Neem voor elke speler achterin een Powerbank met hoge capaciteit, 20.000 mah of hoger daar kan je heel wat uurtjes mee kijken en geen gedoe met lange USB draden/ verlengers in de auto.Op bestemming beide weer even opladen en je kan de terugreis beginnen.
 4. Jazeker bedoel ik de ontzettend vele Ad's, op mijn Samsung Tablet is het wat overzichtelijker en rustiger om de topics en reacties te lezen maar op mijn S10 Plus, bijna niet te doen.
 5. Mensen, wat een ongelooflijk veel reclame tegenwoordig hier joh, op Android in dit geval. Stjonge Stjonge.
 6. Krijg je er dan gratis een Nagelknipper bij. ?
 7. Ikzelf heb nu de S10 Plus, ik heb Android auto nu idd als systeem app, op de S9 had ik hem steeds via APK Mirror, alles werkt bij mij naar behoren, zelfs de ontwikkelaars instelling werkt nog goed, draadloos projectie weergeven op het navigatiescherm staat bij de normale instellingen aan maar moest bij de ontwikkelaars instellingen nog aangevinkt worden, morgen eens kijken wat dat precies doet, maar verders werkt alles standaard prima.
 8. In deze varianten.
 9. Zorg er dan wel voor dat de VPN die je neemt zeker geen logbestanden bijhoud, deze kunnen immers bij een Rechter opgevraagd worden en ben je bij niet legale praktijken als nog de pineut.
 10. Ziet er stoer uit, denk wel dat 18inch velgen er mooier onder staan maar dat is een persoonlijke keuze.
 11. Kwam er vanmiddag ook achter dat zodra ook de remlichten van de aanhanger niet werken dat je dan ook een akoestisch geluidje achter in de Niro hoort elke keer dat je de rem in trapt. Dit is toch echt wel iets apart dat je van binnen in de auto waarschuwings geluiden krijgt als iets van de verlichting/stekker van een aanhanger/caravan/trailer enz. niet werkt.
 12. Heb ook al lang TT Go op me Smartphone staan, incl kaartupdates en verkeers info. ( beide ook gratis ) Verder heb ik op het dashboard vaak mijn TT Go6000 op mijn dashboard staan op een echt geweldige TT Plate, deze heeft continu ook internet doormiddel van een simkaart, dit is ook gratis en levenslange kaartupdates tot hoelang de TT blijft werken. Beide TomToms werken echt zeer veel beter als de nu ingebouwde Navi van Kia.
 13. Rijd nu gemiddeld 1 op 18, bijna de hele zomer 1 op 24/25 gereden. Probeer ook nu in de koudere tijden de accu zoveel mogelijk onder het rijden op te laden, bij warme motor pakt ie hem dan eerder op de accu en dat merk je direct aan je verbruik. Vooral op de snelweg in sportstand gaan rijden dan laad ie echt sneller op en rijd je bij het verlaten van de snelheid weer terug naar Eco gezet ruime tijd op accu, ook op 80km wegen.
 14. En kijk dan meteen hoe je accu aan het opladen is, mocht je verbruik in sportstand net iets meer zijn dan compenseert zich dit zeker met de kilometers die je elektrisch met bijna volle accu kan rijden zodra je de snelweg weer af komt.
×
×
 • Create New...