Jump to content

BarneyRubble

Leden
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

BarneyRubble last won the day on February 8

BarneyRubble had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About BarneyRubble

 • Rank
  Bevorderd Lid
 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018

Recent Profile Visitors

1,928 profile views
 1. BarneyRubble

  Android Auto

  Android Auto nu Officieel in de Playstore. Meteen al volop verbindings problemen.
 2. Gisteren weer een mooi ritje mogen tuffen. De Niro deed weer wat ie doen moet, lekker zuinig rijden.
 3. Mijn motor krijgt de voorkeur om lekker verwarmd in de garage te staan, de Niro is zo goed voorbereid dat van iets vastvriezen absoluut geen sprake is, daarnaast de Stuur Stoelverwarming meteen aan en lekker tuffen met De Niro.
 4. Zorg dat je automatische ruiterwissers op OFF staat, dit voorkomt dat als je van te voren je auto start om daarna te gaan ijskrabben dat plots de sensoren vocht detecteren en de ruitenwissers die misschien al vastgevroren zitten spontaan beginnen ( of willen ) te wissen, als ze op dat moment nog vastgevroren zitten dan is dat niet fijn voor de rubbers en de wissermotor. Zet ook UIT ! dat tijdens het achteruitrijden de ruitenwisser automatisch aangaat indien er vocht gedetecteerd wordt, deze zitten vaak als eerste vastgevroren en kunnen ook die rubbers en het motortje ervan defect raken.
 5. Wat een toestand dit, het is toch heel normaal net als bij het achteruit rijden dat je signalen ( en of een indicator ) hoort en/of ziet hoeveel ruimte je achter nog hebt. Als je dan weer vooruit rijdt ( in de D ) dan zou het toch meteen hetzelfde moeten zijn om te weten hoeveel ruimte je voor nog hebt ???. Zeker als je aan het inparkeren bent. Dit lijkt idd wel op een candid camera grap.
 6. Vandaag 5-1-21 weer 210 km gereden, nu weer 20% binnen en buiten bebouwde com, en 80% CC gemiddeld op 105 km/pu Ook nu 1 op 20.4 gereden, met de kofferbak weer volgeladen, een hond achterin en 2 personen voorin, ClimatControle aan, stoelverwarming van het vrouwtje de passagier aan, en spotify aan .
 7. BarneyRubble

  Android Auto

  Sinds ik Android Auto als een nu standaard systeem app heb op mijn S10+ met Android 11 wordt hij door de Playstore automatisch geupdated, alleen is nu wel het standaard icoontje weg en zal ik morgen kijken of hij weer gewoon werkt in de Niro en of de verbinding niet steeds verbroken wordt, zal anders een ander kabeltje proberen. Wel prettig dat AA nu eindelijk ook in Nederland geaccepteerd is. Bij de instellingen van mijn S10 staat ie nu gewoon in het rijtje vermeld bij geavanceerde functie's.
 8. Het maakt bij mij niet veel uit, mijn gemiddelde is altijd boven de 1 op 20. Zelfs met volle kofferbak, zie ook hierboven bij de rit van 206 km. Het kan gewoon, goed je Niro leren kennen dan gaat het je vast ook ééns lukken.
 9. Als je iets omhoog scrolt dan zie je dat staan, Ik koop geen Niro om 80km/pu op de snelweg te rijden, dan had ik wel voor een Jhon Deere gekozen
 10. Vandaag 4 februari 2021 bij +/_ 8 gr. Gr. Barney.
 11. Ben ik zeker met je eens, als mijn Niro met volle kofferbak ( 3 zware tassen ) en met 2x stoelverwarming + stuurverwarming en climatcontrole aan en 2 personen en een hond 206 km op de cruise op 106 km/pu nog 1 op 20,3 rijd met een temperatuur van 2 gr. Dan ben ik zeer tevreden met mijn Hybride.
 12. Op de CC met 106km/pu en wat binnen weggetjes van en naar de snelweg toe.
 13. Dit bedoelde ik eigenlijk, beetje verkeerd verwoord, het maximale koppel van een elektromotor heb je direct tov een benzine auto die zijn hoogste koppel pas bij een bepaald toerental heeft. In tegenstelling tot een brandstofmotor kan een elektromotor direct maximaal koppel (Nm) leveren. Koppel is één van de belangrijkste factoren bij acceleratie: het is het draaimoment dat de wielen op de weg brengen. Hoe groter dit draaimoment, hoe sneller een auto in beweging wordt gebracht.
 14. Vanmorgen met +/_ 2gr. buiten temperatuur een stuk snelweg gereden, ging weer lekker met de Niro, voor +/_16,00€ 206km gereden.
×
×
 • Create New...