Jump to content

Rick

Leden
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rick last won the day on November 10 2011

Rick had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Rick

 • Rank
  Senior Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Limburg
 • Auto
  KIA Sportage 2011

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Komt het misschien niet omdat ze er bij de dealer eens veel te veel olie in hebben gegooid? (hoeveelheid staat op al je rekeningen) Bij mij namelijk wel..
 2. Dank! ik heb ook gebeld en kon langskomen, maar ik ging er dus geen 15 km meer mee rijden. Vandaar hier vlakbij ben gegaan. Het teveel in Olie heb ik terug betaald gekregen, ze weten er dus van en heb ook in de mail gezet dat schade hierdoor niet door mij betaald word. maar of dat genoeg is zal wel niet. moet eens navragen indd! Maar ga iig niet meer terug naar die garage, als je na 8 jaar Sportage nog steeds niet weet wat erin moet...
 3. Ben ermee naar de dealer hier om de hoek gereden en hun hebben het teveel eruit gehaald, flinke lading wat eruit moest. Kia dealer zei 'staat int boekje op 5.8' tsja doen ze dan bij elke Sportage er zoveel in? zullen er wel een aantal sneuvelen als men het niet nakijkt.. Enige schaden, mocht dat er zijn gekomen hierdoor, is dat te zien of na te kijken trouwens?
 4. Vandaag ik ook terug van beurt met 5.8L erin waar er 4.1 in hoort te zijn! nog steeds dus!
 5. Vandaag de beurt gehad, op rekening zag ik al 5,8 liter staan ipv de 4,1 wat normaal is. nagemeten en indd veel te veel olie, hier is nog 20km naar huis mee gereden en waarschijnlijk ook lekker de navigatie update van een uur op gedraaid. Mag ik hier nog mee rijden terug tot de dealer of schaad dit?
 6. Olie oppe grond was indd zwart.. Weet je zeker dat dat dan oude olie is? Olie komt daar uit de 'slang' haha..
 7. Nieuwe monteur dat denk ik dan, want van degene waar ik daar al 6 jaar bijben kan ik dit niet verwachten.. lijkt me erg sterk.(hoop ik) ​Bij deze een bijlage van waar geknoeid zou zijn(rood) en waar bij mij de olie lag(blauw). Beetje ver uit elkaar?
 8. Juist, dit is dus precies wat ik me nu moet denken van de 'grote' beurt.. 'Wat is er nog meer geprutst' Olie teveel, olie geknoeid, geen checklist meer van wat er allemaal gedaan is etc. ​Inmiddels meer nieuws, garage was dit nog nooit tegen gekomen, zeker een van de nieuwelingen die mee is gekomen met de switch... ​- Olie zou waarschijnlijk geknoeid zijn gaan ze vanuit en geen lek(moet meneer ook zittend plassen zonder de boel onder te knoeien? ) - Auto(motor) is schoongemaakt van al het knoeien van de olie heb ik begrepen. (leuk alles vol olie.) ​- Er zat inderdaad dus ook teveel olie in. Hier hebbe ze weer wat uitgehaald. - Bodemplaat krijg ik een nieuwe kosteloos. ​Dan nog wat ik al zei, geen checklist meer. Normaal kreeg ik altijd een hele lijst van wat gedaan is. Is zon lijst standaard bij KIA? zoja dan ga ik er alsnog een vragen, ik vertrouw dus ook niet dat de grote beurt verder wel fatsoenlijk is gebeurt, daar dit niet te controleren is. ​Auto staat nu weer thuis en morgenvroeg eens kijken of er nog ergens olie ligt. ​
 9. Ja het zit er een paar CM vanaf en daar lekt dan ook de meeste olie uit..
 10. tsja er zitten 2 gaten, verder door nog een, dus ik dacht al die hebbe ergens tegenaan gezeten ofzo. ​Maar waarom gaten maken ipv ff die plaat weghalen, zal toch geen uur werk zijn die plaat af en op te zette...
 11. Nee ik ben mega pissig, dus hebbe geluk dat ik niet meekan
 12. Ja auto is nu onderweg erheen, kan helaas zelf niet mee
 13. Gisteren voor het eerst de Grote beurt bij een 'Nieuwe dealer'(oude is pensioen en zit nu een nieuwe in) ​Vanmorgen in de garage een flinke vlek olie. op 2 plaatsen. ​6 Jaar probleemloos gereden en nu toevallig na de grote beurt een flinke plek olie. ​Ten eerste zag ik op de factuur al voor 4,5 Liter olie erin is gedaan ipv de normale 4,1 liter. ​Toen maar eens onder de auto gekeken en tot schrik 2 grote gaten in de 'bescherm kap?' en het lekt er netjes op los daar. ​Zelfs olie aan de dop waar de olie in moet. ​Iemand dit ooit meegemaakt?! ​Zie foto:
 14. De mijne helaas niet, geen origineel KIA onderdeel.. ​Zou jij me het artikel nummer, merk ed kunnen achterhalen misschien?
 15. Rick

  Niro 1 v/s Sportage 4

  Jij hebt een goed geheugen! haha ​Ik heb nu bijna 40k op de teller, maar inmiddels zijn het ook meer langere stukken aan het worden. Maar indd ook veel korte nog ​Jammer van de Niro vind ik dat die geen awd heeft ​De sportage 4 blijf ik niet zo mooi vinden helaas, en indd automaat is niet betaalbaar.
×
×
 • Create New...