Jump to content
 • Sign Up

Mctreb

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Mctreb

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/11/1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Auto
  Kia RIO YB 1.0 TGDI 100 PK ComfortPlusLine Navi (dec. 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dashcam is gemonteerd, ontdekte achter de zekeringkast de constante 12 volt kabel welke naar de trekhaak gaat. Deze komt rechtstreeks vanaf de accu en is bij de accu gezekerd. Hierop de spanningsmodule voor de dashcam aangesloten, kabel weggewerkt en alles werkt naar volle tevredenheid. @Michel.F Bedankt Michel.F voor je reactie. En wat betreft het leeg trekken van de accu bij niet gebruik van de auto, daar is die spanningsmodule voor. Bij een te lage accuspanning schakelt deze module de spanning op de camera uit. Met vriendelijke groet, Mctreb.
 2. Beste mede forummees, Ik ben opzoek naar een zekering in de zekeringkast (onder dashboard), waarop 12 volt staat bij uitgeschakeld contact. Dit i.v.m. het aansluiten van dashcam. Ik ben al bezig geweest met een spanningszoeker, maar kan tot nu toe niets vinden. Heeft iemand hier al ervaring mee en wil/kan me even op weg helpen. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Mctreb.
 3. Hallo mede forummees, vandaag ook onze Kia Rio voorzien van LED strips op de lamp units. Ziet er perfect uit. Met dank aan Eelko (xtra40)
 4. Mctreb

  Lichtopbrengst halogeen

  Iemand hier al ervaring mee? https://webshop.kia.nl/accessoires/comfort/0/ZK60099100052/ Q-LINE XENONSET HB3-6000K CANBUS
 5. De teller van onze KIA Rio staat op dit moment op 11.653 km met een gemiddeld verbruik van 1 op 16,21. Getankte brandstof EURO 95.
 6. Zeer tevreden over de KIA RIO YB 1.0 TGDI 100 PK ComfortPlusLine Navi. Redelijke stille auto, pittige motor en toch zuinig in gebruik. Na 11.500 km is verbruik gemiddeld 6,2 ltr./100km, waarbij er diverse lange ritten en het nodige stadsverkeer is gereden. Navigatie werkt snel, verbinding met telefoonwerkt goed en is duidelijk te verstaan. Airco werkt prima bij buitentemperaturen van 35 graden en meer. Geen enkele rammel in het interieur te bekennen. Geen rijwindgeluiden, zoals in de SEAT Mii. Bandengeluid is niet overdreven aanwezig (Hankook Energy). Een genot om in te rijden. Is zeker aan te bevelen.
 7. Hallo beste lezers, Mijn naam is Bert en ben woonachtig in Vlaardingen. Tijdens mijn werkbare leven heb ik via de werkgever diverse modellen Peugeot en Volkswagen gereden. Toen ik privé een auto moest gaan kiezen ben ik uitgekomen op het merk Skoda. Gaf dit merk toen het voordeel van de twijfel en daar hebben we nooit spijt van gehad. De SEAT Mii is wegens onstandigheden een prima tussenstap geweest. Eind vorig jaar konden we ons weer op wat anders gaan richten en als voorwaarde moest het een auto zijn waarop een trekhaak met een kogeldruk van 75 kg kon. Dit i.v.m. een fietsendrager en twee E-bike's. In onze prijsklasse is dat aanbod maar zeer beperkt en kwamen we uiteindelijk bij KIA terecht. Bij de dealer stond het 4e model KIA RIO (opnieuw ontworpen voor de europese markt) in de showroom en dat was liefde op het eerste gezicht. Na een proefrit was ik om en sinds december 2017 rijden wij met erg veel plezier in onze KIA RIO YB 1.0 TGDI 100 PK .ComfortPlusLine Navi. (compleet met trekhaak) Met vriendelijke groet, Bert.
×
×
 • Create New...