Jump to content
 • Sign Up

Danoontje

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Danoontje

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto 2 (2011)
 1. De Multiriem van onze Picanto 2 uit 2011 piept. Ik heb gekeken, maar volgens mij is deze heel goed zelf te vervangen. Klopt het als ik stel dat het een kwestie is van de dynamo te 'ontspannen' middels de stelbout. Dan de oude eraf halen, de nieuwe erop leggen en de snaar weer spannen met de stelbout van de dynamo?
 2. Onze Picanto heeft centrale portiervergrendeling. Echter niet van afstand bedienbaar. Portieren gaan dus open door sleutel in de deur om te draaien. Is het mogelijk om hier een universele unit van Ebay tussen te zetten? Ik heb ooit in een oudere auto een volle kit ingebouwd, incl pompjes en alles. Maar omdat de Picanto al centrale vergrendeling heeft lijkt het mij dat ik alleen maar een receiver in hoef te bouwen. Lijkt mij een kwestie van de juiste kabeltjes aansluiten. Logischer wijs staat er standaard een 12V spanning op de portiervergrendeling en hoeft deze alleen nog een signaal te krijgen om centraal te ontgrendelen/vergrendelen. Iemand advies waar dit kastje het beste te plaatsen? incl welke (kleur) kabels? Dank jullie!
 3. Hmmm niet echt te adviseren dus Ik zag dat het alu deel van het stuur met 2 schroefjes vast zat. Dus had gehoopt dat het verwijderen van 2 dekplaten voldoende was
 4. Volgens mij is dit nu algehele terugroepactie geworden? Tenminste, de verkoper van onze kia stuurt net schrijven per email dat Kia de auto terugroept
 5. Dag samen, Sinds een kleine maand zijn wij de gelukkige eigenaar van een Pincanto 2 uit 2011. De aluminium streep op het dashbord en het alu deel van het stuur zouden wij graag willen voorzien van een nieuw kleurtje. Is dit (goed) te demonteren? Heeft iemand uitleg hoe de strip op het dashboard los te krijgen? Heeft iemand uitleg hoe het alu-deel van het stuur los te krijgen? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...