Jump to content

Rinze

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Germany

Community Reputation

0 Neutraal

About Rinze

 • Rank
  Newbie
 • Birthday August 4

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro 1.6gdi hybrid 104kW dct6 aut

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rinze

  Startmuziek / geluid

  Hallo, Ik heb dus een 1.6 gdi hybrid dinamicline. En als ik de auto aanzet dan komt er uit het dashboard het standaard "startmuziekje". Ik heb de auto nu ruim een jaar en eerlijk gezegd ga ik me ergeren aan het harde geluid elke morgen. Is er een manier om die cockpit geluidjes uit te zetten? Of misschien het geluid te veranderen?
 2. Ik kon dit niet vinden in het forum, maar wellicht herkennen jullie dit. Ik heb een Kia Niro Dynamic line 2008. Als ik accelereer, van 50 naar 70 km/p.u. hoor ik links achter mij het geluid van elektriciteit. Heel zachtjes. Hetzelfde gebeurd als ik rem. Het lijkt erop dat het geluid ergens vandaan komt waar de gordel uit het chassis komt. Het geluid laat zich het beste omschrijven als het geluid van electriciteitspaal. Of misschien van een kapot elektrisch apparaatje (radiootje of oplader) waar heel zacht geluid uit komt als de stekker in het stopcontact zit. De Kia garage weet niet wat het is en kon het tot twee maal toe niet vinden bij de eerste beurt. De Peugeot dealer (sorry tis een lease en deze bepaalt het onderhoud) snapt er bij de tweede beurt ook niets van. Kennen jullie dit fenomeen?
 3. Bij mij is het niet zo zeer piepen, als wel het geluid van electriciteit. Misschien ken je het wel, soms als een electrisch apparaat met de stekker in het stopcontact zit, dan hoor je heel zachtjes het geluid. (vaak bij hele goedkope AliExpress opladers bijvoorbeeld) Vroeger hoorde ik het ook bij tv's als ze aangezet werden... Ik weet het.. is een beetje vaag.. maar goed.
 4. Interessant. Ik hoor dit ook maar dan als ik gas geef, dus bij het wegrijden, links achter...
×
×
 • Create New...