Jump to content
 • Sign Up

curahen

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About curahen

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  kia picanto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. oke de auto doet het weer, er was een bobine kapot gegaan.
 2. We hebben dat al gecontroleerd, alle 3 de cilinders waren droog. Ik heb nu blue devil gehaald, want zag op korte termijn geen oplossing, we gaan vandaag weer verder met de auto, zal laten weten hoe dit afloopt.
 3. ja dat klopt, maar wij zitten op curacao, daar is niet alles op voor hand beschikbaar en vaak moet je via via er achter komen waar dat te doen. Vandaar ook me vraag, is er een manier om er achter te komen zonder afpersen?
 4. Hallo, we kregen dus water in t kleppendeksel. dus koppakking vervangen, alles dubbel gecheckt. dus starten maar, dat ging vrij moeilijk, en na een aantal keer het geprobeert te hebben, starte de auto, maar liep vrij beroerd. Na een aantal minuten stationeer gelopen te hebben, begon de auto te stinken. Dus auto uit en kijken wat er was. Wat blijkt is dat er weer water in t kleppenhuis zit en niet zo beetje ook. We hebben alles met een momentsleutel er op gezet, we hebben de kop laten vlakken ect, alles volgens de regeltje. Nou is mijn vraag, zou de kop of t motorblok gescheurt zijn?
 5. Hallo, bedank alvast voor de eerdere antwoorden, ik wist niet dat ik t in de verkeerde topic had geplaatst, sorry daar voor. Zal t daar voort zetten.
 6. Hallo, allemaal. Ik heb een kia picanto 2012(3 cilinder), daar is de motor van in de soep gelopen. Nou kan ik hier een blok van een kia picanto uit 2016 krijgen ok een 3 cilinder. Zou je die zo over kunnen zetten, zonder aanpassingen te doen aan de ecu of kabels bv? Weet iemand dat? Bvd
×
×
 • Create New...