Jump to content

Kia Rio Super Pack

Leden
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kia Rio Super Pack

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Rio 1.4 Super Pack

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Nou het is bekend dat het dus echt de kantelende zuigers zijn. Alles gedemonteerd en nu duidelijk. Het was nu zelfs zo hard dat het leek of ik een diesel had en mensen keken mij aan bij het stoplicht met een blik van "is dat wel goed" waardoor zo doorrijden en zeker niet meer in zat. De enige juiste oplossing is vervangen naar weer een nieuw origineel onderblok. Kia heeft zelfs al een gemodificeerd onderblok geproduceerd dus blijkbaar komt het vaker voor dan dat ik al dacht, dus laat jullie auto nakijken nu hij nog in de garantie zit want het is echt niet goed. Hoop kosten maar nu gezeik met de verkoper die wil het niet vervangen voor zijn kosten, heb nu de rechtsbijstand ingeschakeld. Ik heb mijn consumentenrecht en de aankoopbon waar op staat dat ik 3 maanden garantie heb op de motor en versnellingsbak, vind het wel jammer hoe het gaat. Maar ik wil mijn Kia Rio graag behouden en verder veel plezier van de auto hebben.
 2. Nou na veel bellen en mailen met Kia Nederland en Kia Wassink in Arnhem is er uit gekomen dat er op geen enkele manier iets van garantie te verhalen is. Kia Nederland beroep zich op dat ze 1 beurt niet kunnen terug vinden ondanks dat hij wel gedaan is en het boekje gestempeld is. De auto is nu voor verdere diagnose terug naar de verkoper en gaan we horen wat het zal zijn en wat het gaat kosten of dat de verkoper hem terug gaat nemen. Dus helaas triest nieuws en miss einde als Kia rijder.
 3. Ze vertelde dat ze oudere auto's hebben rondrijden met meer km dan de mijne en die rijden nog steeds. Maar net wat je zegt zeker weet je het nooit, maar ben graag voorbereid op extreme risico's en zeker als ik ze kan voorkomen.
 4. ik zou al een gemodiviseerde ketting moeten hebben. die is vervangen
 5. Wat bedoel je met niet lang meer op 2000 toeren rond rijd? Ik hoor het alleen als hij stationair loopt en met iets gas geven is het weg. Met het rijden merk ik niets van trillen of vermogen verlies. Ik heb hem net pas gekocht en ben nu een beetje ongerust geworden maar ze zeggen dat het niet erg is en dat meerdere auto's het hebben.
 6. Hallo Allemaal, Ik heb een vraag mbt tikken bij stationair draaien van de motor. Het is een Rio UB 2013 1.4 cvvt en heb bij stationair draaien hoor ik een een tikkend geluid wat weg is bij 1500 /2000 toeren, de dealer heeft het over kantelende zuigers. Heeft iemand dit eerder gehoord of is het tikken bij iemand bekend? Vast bedankt.
 7. Nog gewoon het originele wat er standaard in zit.
 8. Hallo allemaal, Ik heb sinds gisteren in eens geen geluid meer als ik via een usb stick wil afspelen. Krijg wel beeld en het nummer zie je ook lopen qua tijd maar alleen geen geluid. Radio doet het wel maar BT stand ook niet, iemand een idee???? Vast bedankt.
 9. Hallo Derrek, bedankt voor je informatie, ik zal eens gaan kijken of deze passen zonder dat ik in de kapjes moet gaan hakken. Ben nog niet uit ogf ik Led wil of dat het Xenon gaat worden, maar ik heb nu weer stof om uit te zoeken, TY !!!
 10. ga denk ik gewoon voor halogeen en dan 6000k. Dat past goed en heb wel led gezien bij Ali express maar kost gauw weer 17 euro met 30000lm en 6000k maar weet niet of dat wat is. Zonde om te kopen en dat het ruk is. Of heb jij Derrek een led lamp die zeker goed is / artikelnummer en waar?
 11. Alleen 5000k is niet echt te verkrijgen, ga je al gauw over naar 6000k of naar 4200k / 4500k. Maar dat vind ik al teveel naar geel gaan. Ben wel benieuwd welke led lampen ik dan moet kopen en waar? En hoeveel lm het dan moet zijn, hoe meer hoe beter? Maar wil niet in mijn kapjes gaan snijden omdat hij dan evt niet zou passen. Hoor het graag van iemand.
 12. Welke lampen moet ik dan halen? Vind led zeker mooier maar weet niet welke dan het beste zijn. Heb nu de 4500k halogeen er in zitten maar wil liever echt wit licht dus 6000k.
 13. Ik denk dat ik gewoon voor halogeen ga. Ik heb in mijn Clio led lampen via Ali maar vond dat de lichtopbrengst erg tegen viel. Had wel gezocht voor een led die het meeste licht zou geven. Maar heb het gevoel dat de lenslamp het beeld erg vervormd en tegen houdt. Denk daarom maar gewoon halogeen met 6000K. kost je een keer 35 euro maar heb je wel goed licht , hoop ik. Heb nu ook H7 100 watt liggen maar na wat ik hoor zou dat evt te fel branden en reflector kunnen smelten, dus ik durf het niet meer aan, hahaha Gr Joshua.
 14. oke ty, en die weerstanden krijg je natuurlijk niet bij de lampen. Is dat moeilijk werk? Ik ben redelijk handig hahah. Gr Joshua
×
×
 • Create New...