Ga naar inhoud

vickia

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door vickia

  1. vickia

    Lichtrelais

    De garage heeft laadstroom en lekstroom gemeten. Dat is in orde. Probleem is dat de verlichting blijft branden (of spontaan aan gaat) dus een relais werkt niet goed. Wil dus weten waar dat relais zit en hoe ik het kan vervangen
  2. vickia

    Lichtrelais

    Overigens ook vervelend dat er van deze auto geen werkplaatshandboek is en geen electrisch schema.
  3. vickia

    Lichtrelais

    Dank voor je bijdrage. Snap helaas jouw oplossing niet. Ik heb normale verlichting. Wel keyless entry dus er moet ergens een relais zitten. Als de bekabeling niet goed is zouden de lampen toch juist niet branden. Dat ze flauw brandden kwam omdat de accuspanning onder 8 volt was gezakt. (dag accu).
  4. vickia

    Lichtrelais

    Omdat mijn accu telkens leeg loopt (niet altijd) en I'm 1 keer heb gezien dat de dagrijverlichting nog zwak brandde vermoed ik dat het relais dat de verlichting uit moet schakelen niet goed functioneert (heb zelfs vermoeden dat ie spontaan aangaat want ik controleer het al een tijdje als ik uitstap). Kan iemand mij vertellen wat dit relais zit en hoe ik hem kan herkennen. Kan de garage laten doen maar uurtarief is 120 euro. Jawel honderdentwintig. Gem. Tarief is tussen 40 en 70. Die 7 jaar garantie pakken ze zo weer van je terug. Hoop dat iemand kan helpen want al 3 accu's in een jaar tijd vervangen.
  5. vickia

    Aanhaalmoment

    Hi, ik ga mijn voorremschijven en blokken vervangen. Weet iemand de aanhaalmomenten van de diverse bouten waarmee het anker vast moet?
  6. vickia

    Nieuwe remmen

    Beste pikantisten, Ik wil mijn voorremschjijven en blokken vervangen maar als ik bij de online leveranciers mijn kenteken ingeef krijg ik verschillende schijven en blokken te zien waarvan de afmetingen allemaal verschillen en soms zelfs heel veel. blokken met lengte varierend van 93 tot 116 mm bijvoorbeeld. Schijven van 134 tot wel 152. Dit kan toch niet zomaar allemaal passen? Wil de schijven en blokken niet verwijderen voor ik nieuwe heb dus kan iemand mij vertelllen waar ik de exacte specs kan vinden voor deze onderdelen. Gaat om de 1.2 versie van 2012.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...