Jump to content

Hootch

Leden
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hootch last won the day on May 19 2020

Hootch had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About Hootch

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed Sportswagon GT-PlusLine DCT7 MY20 1.4 T-GDi DCT7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is er iemand wel tevreden en enthousiast over de nieuwe update? Ik lees veel ontevreden reacties op de fit forum. Aanstaande maandag ga ik voor klein onderhoud naar de Kia garage en dan zullen ze ook een update doen. De garage zei overigens dat zij nog geen negatieve reacties op de nieuwe update hebben gehad.... Of zijn er toch verbeteringen welke noemenswaardig zijn? Ik laat maandag de update anders niet uitvoeren... En wacht dan de verbeterde versie wel af.
 2. Vorige week heeft de Ceed SW een update gehad van het entertainment/navigatie systeem. op zich prima, kan weinig verschillen vinden. Een zichtbaar verschil is dat je snelheid in het navigatiesysteem wordt weergegeven. Fijn, maar het ziet er wel een beetje "oud" uit/ Dit geldt ook voor het hele nieuwe navigatiesysteem, de kleuren zijn gewijzigd, Door de fletse kleuren oogt het niet meer modern en strak... Persoonlijk vind ik dit geen vooruitgang. Ervaren jullie dit ook? En welke verschillen hebben jullie ontdekt?
 3. Hootch

  Stoelverwarming

  Ik heb het gevoel dat de stoelverwarming van de Kia Ceed sw (2020) niet goed werkt. Krijg namelijk geen gelijke verwarming in de stoel, sommige delen voelen warm aan en sommige delen niet, dit zorgt voor een onaangenaam warm/koud gevoel. het lijkt wel of er koude lucht wordt geblazen (wat natuurlijk niet is). Bij mijn vorige auto (Seat Loen) was de stoelverwarming op het zitvlak normaal verspreid wat zorgde voor een gelijkmatige warmte, zelfs te warm in stand 2 en 3. In de Ceed is de warmte pas goed voelbaar in de maximale stand 3, maar dan nog steeds met koud/warm gevoel. Herkennen jull
 4. De automaat rijdt prima. Schakelt bij mij soms te snel terug. Ook bij de automatisch cruise control, dus als deze afremt en je gaat naar links om in te halen dan schakelt deze direct terug. Is mijn inziens niet nodig. Ik vind het verder een genot om mee te rijden. Rijdt comfortabel en stuurt goed. Boven de 120/130 is er wel veel afrolgeluid, echter is dat nu met de 100 km maatregel verleden tijd ;). Je ziet weinig SW gt’s rijden, maar wij zullen elkaar zeker wel tegen gaan komen in eindhoven (als Corono situatie voorbij is)
 5. Mooie auto en ook een mooie kleur. Klopt wat je zegt over de afstandsbediening. Werkt allemaal prima toch? Hoe vind je de automaat rijden
 6. Kleur komt goed uit met deze velgen en zwarte accenten inde bumpers. Fijne en veilige km!
 7. Yes hij is afgeleverd en heb er al wat km mee mogen rijden. Ik ben zeer tevreden, nog geen dingetjes ontdekt. Prima ruimte, goed afgewerkt, luxe uitrusting (GT plusline) en automaat rijdt prima. Ow af en toe merk ik dat hij met de Bocht uitkomen dan nog even terug schakelt en dat voelt soms wat onrustig. Wellicht dat het ook aan het voetje ligt... Kan niet wachten om weer stukkie te kunnen rijden. Ben heel tevreden!
 8. Week 8 is aangebroken, het moment dat de vastgehouden auto’s worden uitgeleverd, dat is mij verteld door de dealer. Gezien de verhalen die er circuleren heb ik weinig hoop dat het dan toch eindelijk op korte termijn staat te gebeuren. Laat je het ons weten als je wel een van de gelukkige bent?
 9. Geplande levering stond op eind januari. Te horen gekregen dat de auto in de haven blijft staan tot week 8. CO2 uitstoot blijkt zoals we allemaal al hebben vernomen niet te kloppen. Autos worden niet vrijgegeven. Dus waarschijnlijk pas vanaf eind februari.. blijven afwachten dus
 10. Iemand een Kia Ceed SW of Proceed bij VDNS Helmond in bestelling staan? Is er daarvan bekend of er leveringen zijn uitgesteld?
 11. Heeft het model 2020 wel LED mistverlichting?
 12. Mooi nieuws voor je. Leuk cadeau van Sint en Piet.
×
×
 • Create New...