Jump to content

Niro-Owner

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Niro-Owner

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Hybrid Executiveline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update... Er gaat een afneembare trekhaak op gemonteerd worden. Daarmee zou het probleem opgelost moeten zijn. Verwachte levering van de auto is 8 januari 2020.
 2. op 1 september heb ik de Niro Hybrid Executive besteld. Afgelopen maandag hoorde ik van de leasemaatschappij ook dat de auto niet geschikt zou zijn voor het trekken van een caravan. Heb aangegeven dat de Niro juist hybride trekauto van het jaar is. Ik hoor nog terug wat de uitkomst is en laat het jullie weten.
 3. juist nieuwe Niro hev aangekocht  nog maar pas rijd momenteel prachtig 

 4. Beste allemaal, zoals gebruikelijk zal ik mij als toekomstige Niro berijder ook even voorstellen. Mijn naam is Erwin, kom uit Duiven (bij Arnhem), ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters. Al sinds diverse jaren ben ik liefhebber van auto's, waarbij ik ook al jaren Audi's rij ) Vanwege mijn werk rij ik zakelijk ongeveer 50.000 km p.j. rijd. Dus dat betekend ook een auto van de zaak. Na een uitgebreide proefrit en vele positieve reviews heb ik afgelopen week de Kia Niro Hybrid Executiveline in de kleur Horizon Blue besteld. Ben erg enthousiast over de auto en verwacht hier meerdere enthousiastelingen te ontmoeten. Altijd leuk om ervaringen, tips en trucs te delen met elkaar.
×
×
 • Create New...