Jump to content

Niro-Owner

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About Niro-Owner

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Hybrid Executiveline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag dan de officiële levering van de Niro. Ondanks veel bekeken features van deze auto toch fijn dat ik nog wat uitleg van de verkoper heb gekregen met handige tips en weetjes. Tussentijds nog een aanpassing gedaan naar een afneembare trekhaak. Ziet er per definitie al beter uit natuurlijk. Wel jammer dat er geen fatsoenlijke opbergplek voor de losse haak is. Onderweg naar huis vooral genoten van het comfort en al een aantal opties. Kortom een heerlijke auto! Thuis alle instellingen naar eigen voorkeur gezet, de UVO app geïnstalleerd en de rest van de auto verkend. Verwacht er veel plezier van te hebben.
 2. Zoals het er nu uitziet ga ik de mijne in de laatste week van januari krijgen. Dealer gebeld en krijgt de auto pas 20 januari binnen. Volgens app leasemaatschappij zou dit 8 januari zijn. Gaat om de Niro Executiveline in Horizon Blue. Ben wel benieuwd nu.
 3. Update... Er gaat een afneembare trekhaak op gemonteerd worden. Daarmee zou het probleem opgelost moeten zijn. Verwachte levering van de auto is 8 januari 2020.
 4. op 1 september heb ik de Niro Hybrid Executive besteld. Afgelopen maandag hoorde ik van de leasemaatschappij ook dat de auto niet geschikt zou zijn voor het trekken van een caravan. Heb aangegeven dat de Niro juist hybride trekauto van het jaar is. Ik hoor nog terug wat de uitkomst is en laat het jullie weten.
 5. juist nieuwe Niro hev aangekocht  nog maar pas rijd momenteel prachtig 

 6. Beste allemaal, zoals gebruikelijk zal ik mij als toekomstige Niro berijder ook even voorstellen. Mijn naam is Erwin, kom uit Duiven (bij Arnhem), ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters. Al sinds diverse jaren ben ik liefhebber van auto's, waarbij ik ook al jaren Audi's rij ) Vanwege mijn werk rij ik zakelijk ongeveer 50.000 km p.j. rijd. Dus dat betekend ook een auto van de zaak. Na een uitgebreide proefrit en vele positieve reviews heb ik afgelopen week de Kia Niro Hybrid Executiveline in de kleur Horizon Blue besteld. Ben erg enthousiast over de auto en verwacht hier meerdere enthousiastelingen te ontmoeten. Altijd leuk om ervaringen, tips en trucs te delen met elkaar.
×
×
 • Create New...